FOTBAL  »  Superliga  »  

Lăcătuş: "Parcă sînteţi din plastilină!"

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Lăcătuş s-a răstit la jucătorii săi la şedinţa de antrenament, cerîndu-le să fie mai agresivi în duelurile cu adversarii. Lăcătuş nu ezită să ridice tonul la jucătorii săi. Şi de cele mai multe ori o face în timpul meciurilor atunci cînd le strigă mijlocaşilor şi atacanţilor să facă presing agresiv în terenul advers. "Hai, Pepe, atacă-l!" sau "Bănele, presează-l pînă îl bagi în margine şi nu mai are decît şansa să joace cu minge lungă!" sînt doar cîteva din indicaţiile baritonale ale fostului număr 7.
Şi la antrenamente stă cu gura pe fotbaliştii care evită să intre decis în timpul meciurilor-şcoală. Ieri, în urma unei asemenea faze, Lăcătuş şi-a ieşit din fire, a întrerupt jocul şi a ţipat de pe margine: "Puneţi piciorul ca lumea la minge! Parcă sînteţi făcuţi din plastilină! Aşa se joacă? Fiţi şi voi mai agresivi!".
Lăcătuş a fost unul dintre cei mai agresivi fotbalişti români în anii '80-'90, determinarea sa dusă de multe ori peste limita regulamentului atrăgîndu-i porecla de "Fiara".

"Mi-aş dori să am în echipă mai mulţi jucători de genul lui Rădoi, care intră cu o determinare dusă la extrem. De multe ori, publicul te apreciază atunci cînd te vede că ai atitudine, chiar dacă nu îţi iese mereu jocul"
Marius Lăcătuş


Ghionea, exemplul lui Lăcă

Sorin Ghionea este unul dintre steliştii care sînt pe placul lui Lăcătuş atunci cînd vine vorba despre determinare şi atitudine în timpul meciurilor, dar şi la antrenamente ori în vestiar. Fundaşul revenit după 11 luni de absenţă vorbeşte aproape încontinuu în timpul partidelor, le dă indicaţii colegilor, îi aşază în teren şi nu ezită să-i şi apostrofeze pe cei din atac atunci cînd aceştia nu ies la pasă, obligîndu-i astfel pe fundaşi să degajeze la întîmplare.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (20)
 •  05 Februarie 2008, 23:05

Mai... baiatule?Ai cablu tv?uita-te la meciuri din campionate foarte bine cotate,Anglia,Italia,Germania etc si vezi cum se joaca!Pai e adevarat ca nu trebuie sa-si rupa picioarele dar de GATTUZO ai auzit? Sunt curios daca ai putea,i-ai spune aceste lucruri personal...???:-)Vrem cu totii in CL.dar mai departe...ne rup aia,la capitolul forta,pregatire fizica si la cel mai important lucru DETERMINARE!DOMNUL LACATUS este unul dintre acei fosti jucatori care avea aceste calitati si cred ca este cel mai indicat antrenor in momentul de fata la CEA MAI IUBITA ECHIPA-STEAUA-.dadule am impresia ca esti un catel mic complexat de locul din clasament dar vreau sa-ti dau un sfat....UITA DE CL!!!niciodata nu o sa jucati acolo.DA DU-te in .....

 •  05 Februarie 2008, 20:42

Bani pe net, foarte simplu, MINIM 200 $ tot castigi lunar!CREDE-MA! Asta fac de 1 an si mereu CASTIG, NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI LINK-ul : http://bux.to/?r=huzdupel , SA ITI FACI CONT(dureaza 1 min.) SI APOI SA INTRI IN "Surf ads" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(fiecare dureaza cate 30 sec.). Poti sa vezi live cati bani iti intra in cont, convinge cat mai multe peroane sa inte pe link-ul tau si astfel si accesarile lor iti vor aduce bani in cont. E f simplu

 •  05 Februarie 2008, 15:05

Da... domnisoarele ar trebui sa-si cam miste funduletele pe teren.La cati bani in cont le-a bagat Gigi.... numai de alergat nu mai au ei chef. Sunt multe lucruri care lipsesc echipei si care ar trebui schimbate: determinare, dorinta de a castiga, spiritul de invingator. hai Steaua

Vezi toate comentariile (20)
Comentează