FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ladislau Boloni îl laudă pe Costel Gâlcă: ”Rezistă cu demnitate la ceea ce se întîmplă la Steaua”

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 21:36

Ladislau Boloni, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit despre impresia pe care i-a lăsat-o Costel Gâlcă de cînd este antrenor în Ghencea. Tehnicianul lui Al Khor își laudă fostul elev pentru modul în care gestionează relația cu Gigi Becali.

”Îl judec pe Gâlcă după cum l-am cunoscut atunci cînd am fost selecționer și după ce am citit despre el. Stilul lui de antrenor îmi place. Vorbește mai puțin și are un stil elegant, potrivit unui club mare.

Este un băiat cu o experiență foarte mare, cu un bagaj bogat dobîndit în fotbalul mare. Mi-e simpatică atitudinea lui. Nu pot să vorbesc despre munca lui pentru că nu l-am văzut. Îmi place la interviuri, îmi place ce spune și văd că rezistă cu demnitate la ceea ce se întîmplă la Steaua”, a spus Ladislau Boloni la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zedinox
zedinox  •  28 Aprilie 2015, 15:19

domnul gazetar GSP il cheama LOTI BOLONI , Ladislau iau zis comunistii. RESPECT DOMNULE BOLONI SI TE ASTEPTAM INTR-O ZI LA STEAUA CA ANTRENOR.

76dani
76dani  •  28 Aprilie 2015, 07:46

Justă aprecierea lui Boloni, cine ar fi rezistat unei astfel de situaţii. Caracterul contează şi iată că Gâlcă are din plin. Succes Costel pe mai departe, după ce vei fi câştigat tot ce se poate în ţară.

ertyuiop
ertyuiop  •  27 Aprilie 2015, 23:52
Postat de bandoleros pe 27 Aprilie 2015, 22:43

Ladislau asta ma face sa cred ca e pe invers.

Esti o parodie, ai dreptate Boloni, e pe invers, in tara scursurilor el e un cerebral!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează