FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

"Lampard" e out cu Craiova! Reghe nu va putea conta pe Ovidiu Popescu. Ce decizie a luat în cazul lui Alibec

Popescu a jucat ca mijlocaș central și ca fundaș dreapta și a marcat 3 goluri în 31 de meciuri
Popescu a jucat ca mijlocaș central și ca fundaș dreapta și a marcat 3 goluri în 31 de meciuri

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Staff-ul medical al FCSB nu a reușit să-l pună pe picioare pe Ovidiu Popescu, care va rămâne la București și va rata meciul de la Severin.

Ieșit accidentat în minutul 43 al meciului de etapa trecută, de pe Arena Națională, cu Astra, Ovidiu Popescu nu a putut fi recuperat pentru a intrat din primul minut la Severin, cu CSU Craiova.

Surse medicale din cadrul vicecampioanei au dezvăluit că acesta are o entorsă de gradul 1, nu a putut face antrenamente în ultimele zile, dar sunt șanse foarte mari ca el să revină pe teren etapa viitoare, cu CFR, la Cluj.

Chiar dacă va lipsi în această seară, scouterii echipelor din străinătate l-au urmărit atent pe Ovidiu la ultimele sale meciuri.

Dacă, cu Astra, în tribune s-a aflat un oficial al lui Manchester City, ce colaborează și cu Celtic, ieri cei de la Southampton s-au declarat încântați de prestațiile lui "Lampard".

Presa din Marea Britanie susține că echipa lui Gardoș e dispusă să scoată din buzunar 7 milioane de euro pentru transferul mijlocașului de 23 de ani.

" Alibec a început să se antreneze normal și vom vedea până la ora meciului dacă vom putea conta pe el. Dacă nu, avem un jucător pregătit să intre la sută la sută din potențial: Harlem! Important pentru mine e ca Denis să fie sănătos până la finalul sezonului"
Laurențiu Reghecampf, antrenor FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andrei.f
andrei.f  •  09 Aprilie 2017, 14:30

Iakolis e mai bun !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Aprilie 2017, 13:58

ar fi bine sa nu joace asta,pana acum nu a rupt gura targului decat un singur meci,deci umflat aiurea de toti

106452019897999
Eduard Girnita  •  09 Aprilie 2017, 11:05

Auzi "Lampard"! Pai nici la degetul mic nu se compara cu fostul star englez, dar deh daca seful stanei asa spune *** fie si pt. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează