FOTBAL  »  Superliga  »  YOUTH LEAGUE

Lăsați-i să se pregătească de Champions League! ;) » "Câinii" mici și-au aflat adversara din Youth League

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 15:24

Astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru Youth League, cea mai importantă competiție la nivel de juniori.

La tragerea la sorți a luat parte și Dinamo, după ce roș-albii au cucerit sezonul trecut titlul în Liga Elitelor U19.

Deși directorul general Adi Mutu a declarat ieri că și-ar dori să întâlnească o echipă puternică, sorții au fost blânzi cu Dinamo: "câinii" se vor duela în turul I din Youth League cu echipa croată Lokomotiva Zagreb.

Duelul se va juca în dublă manșă. Partida tur va avea loc pe 27 septembrie, în timp ce returul se va juca trei săptămâni mai târziu, pe 18 octombrie.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Dinamo".

Echipa mare a lui Dinamo a disputat un meci amical cu Lokomotiva Zagreb în această vară, pierdut de dinamoviști cu 0-1. La echipa croată a evoluat în trecut și Ante Puljici, fostul fundaș central al lui Dinamo.

Prima reacție a clubului

"Am încredere că o sa avem un parcurs bun, jucătorii de acum reprezintă viitorul lui Dinamo și al echipei naționale, iar ei trebuie să fie conștienți de acest lucru. Eu cred că avem șanse, chiar dacă întâlnim o academie bună a fotbalului croat, cu toate că noi vom evolua cu jucători cu un an mai mic, din 99 și 2000.

Noi obișnuim să dăm tineri fotbaliști deja în rodaj la echipele din primele două ligi, dar creștem întotdeauna tineri în spiritul lui Dinamo. Ăsta e motivul pentru care vin foarte repede din urmă alte și alte talente", a declarat Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
grandetorito
grandetorito  •  29 August 2017, 18:33
Postat de dinamo_fan pe 29 August 2017, 18:31

nici azi nu-ti arde de munca, tot Dinamo te nelinisteste :))

Sal fanule! Macar sa-mi raspunda cineva. :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 August 2017, 18:31
Postat de grandetorito pe 29 August 2017, 17:23

Ma bucur ca ai readus in discutie sigla purtata pe tricourile ros-albe, pentru ca aici este mare mea nedumerire. Cum este posibil ca trei societati diferite sa foloseasca aceleasi insemne grafice? Este legal? Am vazut ca CSA Steaua foloseste sigla veche, iar FCSB are sigla noua. CS dinamo si dinamo1948 folosesc amandoua aceeasi marca pe tricouri, desi drepturile administrative sunt acordate ASC FC-ului patronat de Badea. Gresesc?!

nici azi nu-ti arde de munca, tot Dinamo te nelinisteste :))

1425838917717550
John Milne  •  29 August 2017, 17:49
Postat de moshu_shukaru pe 29 August 2017, 16:38

Mie îmi pare (foarte) rău că n-ai picat împreună cu..."Twin Towers" !

Moldovene mai departe de Focsani nu vei ajunge .

Vezi toate comentariile (38)
Comentează