FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Latovlevici se putea lăsa de fotbal la numai 24 de ani » Îşi putea pierde un rinichi

Articol de , - Publicat sambata, 29 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2011 23:13

Doctorii Stelei au descoperit la timp afecţiunea fundaşului stînga, altfel, acesta ar fi putut să-şi încheie cariera la doar 24 de ani

Iasmin Latovlevici aşteaptă să plece săptămîna viitoare în străinătate pentru a se opera la rinichi. Fotbalistul adus în vară de la Timişoara se află momentan la Bucureşti, unde face doar antrenamente uşoare la sală.

Primul diagnostic a fost greşit
Lato s-a născut cu un rinichi mai jos decît altul, iar dacă această afecţiune nu ar fi fost descoperită la timp, viaţa i-ar fi fost pusă în pericol. După mai multe investigaţii la Spitalul Militar, staff-ul medical din Ghencea a decis să-l oprească de la antrenamente pe jucător. Motivul? Rinichii i s-au umflat din cauza faptului că fotbalistul nu mai putea elimina urina şi durerile au devenit insuportabile. Problema lui Iasmin a fost cu atît mai gravă cu cît el a fost diagnosticat greşit după un control la Timişoara, unde doctorii i-au dat de înţeles că ar avea o piatră la rinichi.

Pericolul iminent
O dată cu avansarea investigaţilor, medicul Radu Paligora a realizat că problema este mult mai gravă. Astfel, dacă ar fi continuat să se antreneze şi ar fi fost lovit în zona afectată, chiar şi de o minge, "Lato" risca să-şi piardă un rinichi. Alţi doi fotbalişti celebri au avut de suferit din cauza unor afecţiuni asemănătoare: Eric Cantona şi Sinisa Mihajlovici.


Are astm şi poartă ochelari
Problemele cu rinichii nu sînt singurele de care suferă Latovlevici. Fundaşului i s-a descoperit la vîrsta de 7 ani un astm, boală de care s-a vindecat ulterior, chiar dacă iniţial doctorii îi recomandaseră să se lase de fotbal. Cînd nu joacă, Iasmin poartă o pereche de ochelari în genul celor pe care francezul Lilian Thuram îi purta pe cînd juca la Juventus.

Va absenta două luni
După ce se va opera în străinătate, Latovlevici va fi nevoit să ia o pauză de cel puţin două luni. El va rata cu siguranţă reluarea campionatului, programată pe 25 februarie, şi, în funcţie de gradul de recuperare, şi mai multe etape ale returului.


"Abia aştept să mă operez pentru că vreau să revin cît mai repede. Sînt puţin neliniştit, doar e vorba despre o operaţie!"
Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua

400.000 de euro a plătit Steaua la începutul sezonului pentru a-l aduce pe Latovlevici de la Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
alpin.
alpin.  •  29 Ianuarie 2011, 11:00

ATENTIE!!! sa nu va culcati cu mama lui denethor, o puneti sa faca doar sex 0ral, ca doamne fereste sa ramana iar gravida si sa nasca un mutant ca denethor

pipitahiguain
pipitahiguain  •  29 Ianuarie 2011, 09:21

ce pacat,e mare pierdere

mutulica10
mutulica10  •  29 Ianuarie 2011, 08:47

isi revine ca e tanar si puternic :D

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close