FOTBAL  »  Superliga  »  ARABIA SAUDITĂ

Care este formația la care ajunge Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită » Va colabora din nou cu fostul fundaș de la FCSB

Laurențiu Reghecampf. 
Foto: Facebook @ Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf. Foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de , - Publicat luni, 18 septembrie 2023 20:36 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 20:52

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf (47 de ani) pleacă de la CS Universitatea Craiova la mai puțin de două luni de la revenirea în Bănie, o echipă din Arabia Saudită alegând să îi plătească clauza de reziliere cifrată la 300.000 de euro. Din informațiile GSP, formația la care va ajunge Laurențiu Reghecampf este Al Riyadh, formație nou-promovată în prima ligă saudită, locul 16 în clasamentul la zi din Saudi Pro League. 

Laurențiu Reghecampf își încheie rapid al doilea mandat pe banca celor de la CS Universitatea Craiova. Tehnicianul revine în Arabia Saudită, acolo unde le-a mai antrenat pe Al Hilal și Al Ahli. 

Propunerea surpriză a lui Sorin Cârțu pentru banca Universității Craiova: „Poate nu e ghinionist”
CSU CRAIOVA
Propunerea surpriză a lui Sorin Cârțu pentru banca Universității Craiova: „Poate nu e ghinionist”

Laurențiu Reghecampf ajunge la Al Riyadh după plecarea de la CS Universitatea Craiova

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Laurențiu Reghecampf va prelua banca tehnică celor de la Al Riyadh, formație care a promovat la finalul sezonului trecut în prima ligă din Arabia Saudită. El ar urma să-l înlocuiască la Al Riyadh pe belgianul Yannick Ferrera (42 de ani), tehnician belgian angajat în această vară. 

Al Riyadh a început bine actuala stagiune din Arabia Saudită, înregistând o victorie pe teren propriu cu Al Wehda, scor 1-0, și o remiză în deplasarea de la Damac, 2-2. 

Au urmat însă 4 înfrângeri consecutive pentru Al Riyadh: 0-4 cu campioana en titre, Al Ittihad, 0-3 cu Al Raed, 0-1 cu Al Akhdoud și 1-6, vineri, în deplasarea cu Al Hilal, formație la care joacă Neymar, Aleksandar Mitrovic sau Sergej Milinkovic-Savic. 

O altă formație care s-a interesat de Laurențiu Reghecampf este Al Tai, echipă unde joacă Andrei Cordea, fosta extremă de la FCSB, și Marko Dugandzic, fostul atacant al Rapidului. 

Laurențiu Reghecampf va colabora cu Alin Toșca la Al Riyadh 

La Al Riyadh, Laurențiu Reghecampf va colabora cu fundașul Alin Toșca (31 de ani), fotbalist ajuns în această vară în Golf, după despărțirea de italienii de la Benevento. 

Laurențiu Reghecampf și Alin Toșca au mai colaborat la FCSB. Au câștigat împreună o Cupă a Ligii, în sezonul 2015-2016. 

În lotul lui Al Riyadh se mai regăsesc jucători precum Birama Toure, mijlocaș defensiv trecut prin carieră pe la Nantes, Standard Liege sau Auxerre, Juanmi, extremă stânga care a mai jucat la Betis Sevilla, sau Andre Gray, fostul atacant de la Burnley, Watford sau QPR. 

VIDEO. Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

Citește și: 

MM Stoica, replică GENIALĂ pentru Marica: „I-am făcut pe mulți să arunce prosopul la viața mea”

MM Stoica are o nedumerire după faza care a încins Farul - FCSB: „Vin și eu cu o întrebare, văd că nimeni nu zice asta”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
alex03036
alex03036  •  19 Septembrie 2023, 12:11
Postat de paolo12 pe 19 Septembrie 2023, 04:39

***

nu iti înțeleg frustrarea cu această echipă, Steaua, e o echipa care a fost creata de armată acum mult timp. Bekali s-a țapit. A luat altceva decât ce a crezut. nu trebuie sa fii suparat pe Steaua din B. E vina lui Bekali ca a luat țeapa, la fel cum este vina Parmei ca a dar 13 mileoane pe Denis Man, Anderlecht 10 pe Stanciu, Southampton 6 pe Gardos sau Tottenham 6 pe Kerekes. Toate astea sunt țepe.

gasperica
gasperica  •  19 Septembrie 2023, 11:07

seriozitate, neseriozitate... ciudata lume...

paolo12
paolo12  •  19 Septembrie 2023, 04:39
Postat de alex03036 pe 18 Septembrie 2023, 21:55

Steaua e in B

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează