FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lazăr şi Bozovici nu vor fi luaţi în cantonament dacă nu semnează: "Staţi acasă!"

Articol de - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Lazăr şi Bozovici au deadline să semneze prelungirea contractelor, altfel nu vor fi luaţi în cantonamentul din Spania


Şefii Rapidului au început să joace dur la negocierile cu Vladimir Bozovici şi Costin Lazăr. S-au supărat, sătui să tot aştepte răspunsurile jucătorilor la ofertele de prelungire a contractelor.

"Pînă acum îi sunam în fiecare zi să-i întreb dacă au luat o decizie. Gata, adio telefoane! Să mă sune ei cînd s-or hotărî, dar să ştie că nu merg în nici un cantonament dacă nu semnează pînă la 10 ianuarie, data reunirii! Rapid nu stă în nici un jucător!", s-a destăinuit preşedintele Dinu Gheorghe apropiaţilor. Într-o discuţie cu "Vamă", Şumudică s-a arătat de acord cu politica dură a şefilor în cazurile celor doi: "Nu mă pot baza pe fotbalişti care nu sînt sută la sută concentraţi la ce fac la pregătiri".


Unde nu se înţeleg

Jucător Ce vrea Rapidul Ce vrea jucătorul
C. Lazăr 600.000 de euro pe 3 ani 800.000 de euro pe 4 ani şi 100.000 la semnătură
Bozovici 550.000 de euro pe 3 ani 750.000 de euro pe 3 ani şi 100.000 la semnătură


"Nimeni nu mai poate plăti 300.000 de euro salariu acum, dar eu sper ca ei să accepte totuşi oferta noastră. Toată lumea îi doreşte pe cei doi în continuare la Rapid"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid


Discută salariul lui Mureşan
Rapid şi Bistriţa s-au înţeles asupra sumei de transfer pentru mijlocaşul defensiv Andrei Mureşan (25 de ani), alb-vişiniii urmînd să scoată din buzunar 250.000 de euro. Conducerea giuleşteană discută acum cu impresarul Ana-Maria Prodan pentru salariul fotbalistului în Giuleşti, tratativele fiind pe ultima sută de metri.

Cinci goluri într-un meci!
Fostul atacant din Grant, Edgars Gauracs (22 de ani), face senzaţie în Moldova. În 6 partide la Rapid n-a reuşit nici un gol, însă pentru Sheriff Tiraspol are 11 date în tot atîtea meciuri! Ultima ispravă a vîrfului leton care a jucat la alb-vişinii în returul sezonului 2009-2010 s-a petrecut ieri. Gauracs a reuşit să marcheze de 5 ori în partida pe care Sheriff a cîştigat-o cu 7-0 pe terenul lui Dinamo Bender.

"Issa Ba nu e transferabil"
Rapidiştii s-au interesat de un transfer al lui Issa Ba (29 de ani) de la FCM Tg. Mureş, dar Sabău nu acceptă sub nici o formă să se despartă de mijlocaşul senegalez. "Am convenit împreună cu Neluţu să nu-l dăm pe Issa Ba indiferent de oferte", a anunţat directorul general al mureşenilor, Aurelian Băbuţan. (Dan Brie)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alrpd
alrpd  •  19 Decembrie 2010, 20:58

bai rapidule, tu consideri ca la 550 de mii pe trei ani ne batem joc da jucatori cum spui tu? Lazar e un mare rapidist prin presa, bozo pupa mereu stema de pe tricou. Bai ce simplu e sa fii rapidist declarativ. Nu-i asa comane? Rapidisti printre jucatori sunt Nico, Sapunaru, Pancu etc etc. Oameni care atunci cand trebuie renunta la multe ca sa joace in Giulesti. Daca voi ii plangeti pe mercenarii astia de locul 7 treaba voastra. Sa plece la dinamo, cei 80 de suporteri ii asteapta.

rapidule
rapidule  •  19 Decembrie 2010, 19:41

pai sa semneaza si gata ca ma oftica rau de tot sai piarda si sa sa duca la dusmani

bunicu
bunicu  •  19 Decembrie 2010, 11:47

Acesti fotbalisti KAKA aur de vor atitia bani,ei vor bani multi citi alti cistiga intr-o viata si ei vor in citiva ani de fotbal,era rau inainte dar dupa ce termina cu fotbalul avea o meserie respectata,doctori profesori,ingineri etc.Acum bufa bufa in minge si bani cu carul ,trebuie sa se termine odata cu aceste pomeni.De asta ramin stadioanele goale fara spectatori,toti vreau bani cu miliardul si fotbal ca pe toloaca.Acesti indivizi trebuie sa coboare cu picioarele pe pamint.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează