FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Lazial?

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2008 00:00

Artiom Karamian are o ofertă de la Lazio, cu care a purtat deja mai multe runde de discuţii.

Telenovela plecării lui Artiom Ka­ramian (28 de ani) de la Po­li Timişoara e în plină des­fă­­şurare. Fotbalistul nu s-a înţeles cu Steaua din cauza preţului pipe­rat cerut de impresarul şi fratele său, Arthur, 3 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro e clauza de reziliere care trebuie achitată Timişoarei .

Karamian are oferte clare din Rusia şi Italia, ultima echipă dispu­să să-l transfere pe mijlocaş fiind chiar Lazio Roma! Profitînd de va­can­ţă, Kara s-a deplasat în “Ciz­mă”, unde a purtat mai multe runde de discuţii cu reprezentanţii lazi­ali, care sînt în căutarea unui mijl­o­caş stînga. “Sîntem în Italia acum, dar am mers pe San Siro, unde băieţii s-au întîlnit cu Berlus­coni. Nu s-a transferat la Milan, a fă­cut doar o poza cu el”, a glumit iniţial fratele mijlocaşului de ban­dă. Apoi, impre­sa­rul a re­cu­nos­cut interesul ita­li­e­nilor. “Avem o ofertă clară din Ita­lia, dar acum nu este momentul să dis­cu­­tăm. După ce ne întoarcem în Ro­mâ­­nia, ne vom întîlni cu domnul Ian­cu şi apoi vom lua o decizie împre­ună”, a expli­cat Ka­­ra­mian.

Refuz la Dinamo

Deşi s-a zvonit şi fap­tul că Artiom ar fi do­rit de Dinamo, Arthur a sus­ţinut că nu s-a întîlnit cu Cristi Borcea. “Ar­tiom a fost do­rit la Dinamo, dar înainte de a ve­ni la Timişoara. A fost ultima dată cînd noi ne-am în­tîl­nit cu Dinamo”, a explicat Ar­thur.

Contract mărit

Boss-ul lui Poli, Marian Iancu, e ho­tă­rît să facă tot posibilul să-l reţină pe Karamian, oferindu-i un contract mai avantajos. “Dezavantajul de a avea un jucător liber e că nu putem face parte din negocieri. Chiar dacă au contracte foarte mari, au clauze care ne împiedică să interve­nim. Ne dorim foar­te mult să-l păstrăm pe Kara­mi­an şi vom face tot ce ne stă în putinţă. Dacă va dori modifi­cări în contract, vom vedea care sînt pretenţiile şi dacă Poli le poate accepta”, a explicat Iancu.

Declaraţia zilei: Arthur Karamian, impresar

“Nu ne-am gîndit ce ofertă vom accepta. Vom mai discuta şi cu domnul Iancu, iar apoi voi putea să anunţ dacă fratele meu va pleca de la Poli”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  03 Iunie 2008, 18:33

terminati cu minciunile astea , poate la cisco roma (satelitul lui lazio)

 •  03 Iunie 2008, 10:34

Sper sa nu plece de la Poli, dar ceea ce face nu poate sa ma duca decat la gandul ca forteaza lucrurile... sa nu uite ca forma unui jucator este data si de echipa si antrenor nu doar de calitatile individuale ale lui... Dar decat sa joace cu gandul la o alta echipa, cu atat mai mult cu cat are un contract serios si deloc mic la Poli, mai bine sa plece.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează