FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lazio pentru Lobonţ!

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Bogdan Lobonţ a semnat un precontract cu Lazio Roma, transferul definitiv urmînd să se perfecteze după Campionatul European

Lobonţ se-ntoarce în Serie A! Surse autorizate au dezvăluit pentru gsp că portarul lui Dinamo şi al "naţionalei" a semnat deja un precontract cu gruparea la care din iarnă joacă şi Ştefan Radu.

Bogdan Lobonţ a semnat un precontract cu Lazio Roma, transferul definitiv urmînd să se perfecteze după Campionatul European

Lobonţ se-ntoarce în Serie A! Surse autorizate au dezvăluit pentru gsp că portarul lui Dinamo şi al "naţionalei" a semnat deja un precontract cu gruparea la care din iarnă joacă şi Ştefan Radu.

Afacerea urmează să fie bătută-n cuie după Campionatul European din vară. Lobonţ s-a înţeles deja cu biancocelestii, singurul lucru nepus încă la punct fiind suma de transfer pe care Lazio ar urma s-o plătească roş-albilor.

Cîştigă bani din propriul transfer
Cum relaţiile dintre "cîini" şi italieni sînt destul de bune după trecerea lui Ştefan Radu pe OIimpico, dinamoviştii speră să scoată un preţ bun. Roş-albii cer 3,5 milioane de euro în schimbul lui Lobonţ, în timp ce lazialii oferă cu un milion mai puţin. "E portar de naţională, dar are, totuşi, 30 de ani" e motivul romanilor.

Oficialii din Ştefan cel Mare încearcă să obţină o sumă cît mai consistentă şi pentru că ar trebui să cedeze apoi o parte din bani. Surse autorizate susţin că, în momentul aducerii lui Lobonţ de la Fiorentina, goalkeeperul a acceptat un salariu mai mic decît avea la Florenţa după ce şefii lui Dinamo i-au promis un procent de aproximativ 10 % dintr-un eventual transfer al său în Occident.

320 de mii de euro este salariul anual al lui Bogdan Lobonţ în Ştefan cel Mare, cel mai mare din lot

31 de goluri a primit Loby în cele 31 de meciuri jucate în toate competiţiile din acest sezon

17 prezenţe a bifat Lobonţ în Serie A în sezonul 2005-2006, pe vremea cînd evolua la Fiorentina

Se retrage moş Ballotta?
Titularul lui Lazio în acest sezon este Marco Ballotta, care are 44 de ani :)! Oficialii romanilor au căutat cu disperare un înlocuitor de top pentru el, mai ales că rezervele Berni (25 de ani) şi Muslera (21 de ani) nu au reuşit să se impună. Foarte probabil, Ballotta se va retrage la finalul sezonului.

Şansă pentru Romanovs
Pînă la revenirea lui Rednic, Dennis Romanovs anunţase conducerea că vrea să plece din vară, nemulţumit de statutul de eternă rezervă. Cum "Puriul" este cel care l-a adus în Ştefan cel Mare, letonul de 29 de ani ar vrea acum să rămînă, mai ales că ar avea şanse să prindă un post de titular. Însă Romanovs mai are o nemulţumire: nu-i convine salariul actual, 96.000 de dolari pe an.

Şi Niţu pleacă

Antrenorul de portari al "cîinilor", Gheorghe Niţu, care a fost adus în Ştefan cel Mare în perioada primului mandat al lui Mircea Rednic la dorinţa lui Lobonţ, se va despărţi şi el de roş-albi la finalul sezonului. "Puriul" şi-l doreşte pe Marius Bratu, care este sub contract pînă în vară cu Rapid, urmînd apoi a reveni în Ştefan cel Mare. Şi Iulian Mihăescu se va despărţi de roş-albi, locul acestuia urmînd a fi luat de Jean Vlădoiu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (58)
 •  05 Aprilie 2008, 18:04

Fara Lobont dinamo e varza ,varza iar cu rednic va fii salata de varza.Lobont a carat echipa dinamo cel mai mult dc nu era el cred ca numai cate 3-4 goluri primeau

 •  05 Aprilie 2008, 16:59

FOARTE BINE PT LOBONT CA PLEACA DIN HARABABURA CE EXISTA LA Dinamo E BINE SI PENTRU NATIONALA CA PLEACA . NU POTI SAL ACUZI PE LOBONT CA A VANDUT MECIUL CAND EL A CASTIGAT MAI MULTI BANI AFARA de CAT AU CASTIGAT TOTI Dinamovistii. RUSINEEEEE Dinamovistilor!!!

 •  05 Aprilie 2008, 14:21

multumim Bogdane .vei ramane pereu in sufletele noastre, sper ca si tu in sufletul tau sa ramai caine .Multumim . Fortza Dinamo !

Vezi toate comentariile (58)
Comentează