FOTBAL  »  Superliga  »  ARCADIA CUP

Le-au schimbat adversarul

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Constănţenii vor da piept vineri, de la ora 15.00, în finala mică a turneului amical Arcadia Cup cu polonezii de la Piotrcovia Ptak, deşi iniţial trebuiau să joace contra sud-coreenilor de la Jeju United. Organizatorii competiţiei au decis retragerea sud-coreenilor din competiţie, deoarece la ultimul meci din Grupa A, împotriva georgienilor de la Zestaponi, au distrus vestiarele, după ce în prealabil au părăsit terenul de joc cu 10 minute mai devreme în urma unei bătăi generale. Piotrcovia Ptak este echipa unei academii de fotbal din Polonia, care a participat la toate cele şase ediţii ale turneului. Altfel, Farul va mai disputa un joc amical, sîmbătă, în compania formaţiei maghiare FC Haladas, conducerea clubului încearcînd să perfecteze încă o partidă de verificare pentru duminică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2008, 23:16

hhbvhjjkbjhhbjm hvhvhnb

Vezi toate comentariile (1)
Comentează