FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Le face loc » Bicfalvi și Kortzorg vor fi aruncați în luptă de către Rednic în derby-ul cu Astra

Bicfalvi a fost prezentat la Dinamo pe 18 februarie
Bicfalvi a fost prezentat la Dinamo pe 18 februarie

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2016 00:00

Mircea Rednic a schimbat echipa de la o etapă la alta în acest sezon.

Va rămâne fidel acestei idei și pentru ultima rundă a sezonului regulat, care va fi un adevărat derby ce anunță disputa aprigă din play-off.

Cu Astra, duminică seară, tehnicianul de 53 de ani a anunțat că va opera schimbări în formula de start, chiar dacă echipa a învins în primele două meciuri ale sezonului, cîștigate la zero, 1-0 cu FC Botoșani și 4-0 cu Concordia.

Aceasta întrucât antrenorul vrea să verifice la lucru și două transferuri ale iernii pe care, din motive obiective, n-a apucat să le vadă până acum.

Mijlocașii Eric Bicfalvi, central, și Romario Kortzorg, stânga, vor apărea în echipă, în premieră. Ex-stelistul din primul minut, în spatele vârfului, acolo unde Rednic dorește să îl folosească în play-off.

Olandezul, refăcut după o contractură cu care a venit de la ASA Târgu Mureș, este apt de joc și va fi primi o șansă pe durata partidei, mai ales că și el se vrea a fi o piesă importantă în lupta pentru cele trei obiective.

"O să îmi fie foarte greu de acum înainte să aleg primul «11» pentru că vor intra și Romario, și Bicfalvi. E bine pentru jucători pentru că se vor ambiționa și mai mult pentru a prinde lotul de 18"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Mă bucur că jucătorii acceptă deciziile mele. Eu am nevoie de toţi. Nu există titulari la mine. Ar putea apărea schimbări chiar şi după victorii. Am noroc că jucătorii sunt profesionişti și acceptă acest lucru"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

9meciuri consecutive fără eșec are Dinamo în campionat, timp în care a strâns 7 victorii și două remize. Ultimul eșec datează din 2 noiembrie 2015, 1-5 cu Viitorul

28de puncte a acumulat Dinamo la meciurile de acasă din acest sezon, 9 victorii și o remiză. În deplasare, "câinii" au strâns 19 puncte, 4 succese și 7 remize

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2016, 00:02
Postat de sakamoto pe 23 Februarie 2016, 09:52

Stimabile Domn, n-ar trebui uitat ca meciul Dinamo-ASA, a fost arbitrat de milionarul balaj-de ce n-am eu milioanele de euro ale dinsului-tendentios. A oferit victoria dinamovistilor-pe tava- dupa ce Muresan-de la ASA- a fost busculat in careu, iar Dinamo a marcat un gol neregulamentar. Apoi un jucator al muresenilor, a fost secerat in careul lui Dinamo, fara ca balaj sa acorde cuvenitul 11 m pt mureseni. Si eliminare, pt aparatorul dinamovist. Cu asemenea arbitraje necinstite, nu se intilneste Dinamo in cupele europene. De aceea, acolo, rezultate catastrofale.

Bah stejar invechit, imi aduc aminte si acum faza, minti *** *** inainte ca mingea sa ajunga la mevlja cand sa produs faultu accela de ce nu au dat-o muresenii afara ?? ca era in interesu lor, au continuat faza asa ce cardanul meu mai vrei, trebuia s-o dea afara si se oprea !!! Dar daca ei nu au dat mingea afara era culmea s-o dam noi cand eram in contra-atack !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Februarie 2016, 15:53
Postat de gutza23 pe 23 Februarie 2016, 12:24

nu are cum sa nu joace cu astra cu 2 inchizatori!! parerea mea e ca o sa joace tot 4-2-3-1 cu palici in locul lui lazar

4231 cu Kortzorg in locul lui Lazar. Hanca, Puljici/Marc, Mevlija, Filip -Anton, Palici - Rotariu, Bicfalvi, Kortzorg - Essombe/Gnohere

sumred
sumred  •  23 Februarie 2016, 13:53

Cine e mai bun sa joace!. Trebui sa-i dam mana libera lui Rednic. A dovedit ca stie ce face iar Dinamo joaca fotbal. Sper sa nu ne lasam pe o ureche si sa batem si la Astra. Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează