FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Leo Grozavu se autovictimizează și crede exagerate reacțiile la adresa lui: "Zece zile am fost răstignit!"

3 mandate a avut Leo Grozavu la FC Botoșani
3 mandate a avut Leo Grozavu la FC Botoșani

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2017 00:00

Leo Grozavu se autovictimizează, considerând că reacțiile la adresa lui au fost exagerate: "Nici nu l-am lovit pe Golofca, i-am ridicat capul".

Leo Grozavu a vorbit din nou despre situația de la FC Botoșani, afirmând că nu exclude o întoarcere pe banca echipei: "Va fi o ședință cu șefii, vorbim, discutăm. Eu mi-am dat demisia, am spus «domnilor, nu mă puteți lega de scaun».

Am principii după care mă ghidez în viață și la care nu renunț. Am fost foarte afectat. Au fost zece zile în care am fost răstignit. N-am mai pomenit să se discute atât de mult pentru ce s-a întâmplat. Lovire cauzatoare de moarte, mai știu eu ce… Parcă am ucis pe cineva. Repet, regret gestul, nu trebuia să-l fac. Dar nici așa!

Eu nu am fost judecat ca profesionist nici măcar o clipă! Ca să nu mai spun, nu vreau să dau nume, dar s-au băgat mulți în seamă care nu aveau nici un drept s-o facă. S-au întâmplat multe mai grave, dar nu s-a zis nimic!", a zis Leo Grozavu pentru Fanatik.

Apoi a detaliat incidentul cu Golofca: "Aia cu tricoul trântit a fost picătura care a umplut paharul. Eu l-am ajutat pe jucător, i-am întins o mână, dar…. Eu nu vreau să-i fac rău, iar acum vrea să mă dea în judecată? Cum? Nici nu a fost lovitură!

Dacă iei un jucător și-i ridici capul cu podul palmei, asta poate să-i cauzeze o tăietură în buza inferioară?! Să aducem un medic, să spună asta! Eu întreb altceva, de ce jucătorii au fost alături de mine la meciul următor, când mi-au dedicat golul?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează