FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Leonard spre Dinamo!

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Rapid i-a reziliat contractul belgianului, care îl aşteaptă pe Rednic în Belgia ca să semneze cu “cîinii”.

Rednic vrea în Ştefan cel Mare un jucător din Giuleşti! Este vorba despre Phillip Leo­nard, disponibilizat de vişinii. Zotta l-a sunat ieri dimineaţă pe fun­da­şul de 34 de ani şi l-a anunţat că i-a fost reziliat unilateral con­tractul: “Taher, noul proprietar al clu­­bului, a decis!”. Belgianul îi cri­ti­că pe ra­pi­dişti şi dez­văluie viitoarea sa destinaţie: “L-am su­nat pe Rednic imediat ce am pri­mit vestea şi îl aştept luni să dis­cu­tăm despre transferul meu la Di­na­mo. E in­credibil ce mi s-a în­tîm­plat la Ra­pid, am fost tratat exact ca un sclav!”.

“Puriul” e cel care l-a adus pe Leonard în Giuleşti iarna trecută, cînd fostul campion al Franţei venea după opt luni de inactivitate. “E cel mai titrat străin care a evoluat vreodată în Liga I, ne va ajuta cu experienţa lui” e carac­te­ri­za­rea pe care i-o făcea Rednic. Phillip se află acum în Belgia, dar cu ba­gajul rămas la Bucureşti: “Cei de la Rapid puteau să-mi fi spus că nu mă mai vor, înainte să plec în va­canţă. Şi-au bătut joc de mine! Mai mult, Zotta mi-a zis că re­zi­lie­rea contractului meu a avut loc încă din aprilie, deci am jucat o lună fără să beneficiez de salariu. Mi-am mai pre­lungit şi contractul de închiriere a apartamentului! Păcat, pen­tru că acceptasem să vin în Ro­mâ­nia la rugămintea lui Rednic”.

120.000 de euro era salariul anual al belgianului la Rapid. La Dinamo, Moţi şi Pulhac au cîte 40.000 de euro, Blay are 55.000, iar Izvoranu - 70.000.

3 trofee a cîştigat Leonard în carieră: de două ori titlul în Franţa, cu Monaco (1997, 2000) şi Cupa Belgiei, cu Standard (1993).

5,78 e media notelor lui Leonard în Gazetă, cea mai mică dintre fundaşii Rapidului. El este peste dinamoviştii Izvoranu, Goian (ambii 5,67) şi Blay (5,39), dar sub Moţi (6,30).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
 •  11 Mai 2008, 14:03

=))))))))))))=))))))))))) bine ca pleaca=)))))) sa aduca fosilele la dinamo rednic

 •  10 Mai 2008, 15:53

chiar aducem TOATE FOSILELE LA DINAMO????????????

 •  10 Mai 2008, 14:35

da si anu trecut l-au luat pe bratu zicu si torje si nu s-a vazut nik :)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează