FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Licitație pentru Alibec » Steaua are concurență! Atacantul Astrei mai e dorit de două echipe din Turcia și una din Polonia

Alibec e evaluat de transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro, cea mai mare cotă din carieră
Alibec e evaluat de transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro, cea mai mare cotă din carieră

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Turcii de la Galata și cei de la Istanbulspor dau 3 milioane de euro pe Alibec, Legia două milioane euro. Giurgiuvenii și atacantul vor mai mult.

Denis Alibec este asaltat de oferte pe finalul perioadei de transferuri din Europa. Atacantul de 25 de ani are propuneri clare, Legia Varșovia, Maccabi Tel Aviv, Galatasaray și Istanbulspor BB. Cea mai consistentă propunere este a turcilor, 3 milioane de euro, polonezii dau două milioane de euro, evreii sub această sumă. Totuși, conducerea Astrei nu a luat decizia finală.

"Se mai negociază, mai sunt detalii de stabilit. Nu se știe dacă Alibec va pleca acum. Lui îi place să fie antrenat de Șumudică, se gândește că după grupele Europa League se poate transfera în iarnă pe un salariu foarte bun în străinătate", au declarat sursele Gazetei.

Contractul propus lui Alibec, cel puțin cel avansat în startul tratativelor, 350.000 de euro, nu i-a luat mințile atacantului. La Giurgiu, el câștigă jumătate din sumă!

Inter ia 25%

Nici Astra nu face presiuni pentru a se perfecta transferul. Oficialii clubului speră să obțină cât mai mult posibil dintr-un transfer al lui Denis în străinătate, mai ales că 25 la sută vor merge la Internazionale Milano.

Italienii l-au cedat pe Denis în 2014 și au cerut această sumă dintr-un eventual transfer după ce l-au lăsat pe numai 200.000 de euro la Giurgiu.

Oricum, în acest moment, varianta Steaua este ieșită din calcule pentru Alibec. Oferta de un milion de euro a lui Becali este considerată prea mică de către Ioan Niculae.

"Fără Alibec, nu știu ce șanse avem în grupele Europa League. Sunt oferte consistente financiar, să vedem ce va alege conducerea. M-am mai opus la niște transferuri și ați văzut ce-a ieșit! Din păcate, nu fac eu politica Astrei"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Jucători plecați de la Astra în vara 2016

Fotbalist post Club
Pedro Queiros fundaș dreapta Chaves (Portugalia)
Valerică Găman stoper Karabukspor (Turcia)
Fernando Boldrin mijlocaș Steaua
William De Amorim extremă Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
pekeler
pekeler  •  30 August 2016, 12:57
Postat de sorin_gis07 pe 30 August 2016, 10:02

un cartus merge ??? ca pe vremurile lu' 'ceasca :)) pe cand se facea contrabanda si se statea la cozi infernale; din pacate nu suntem departe nici in 2016 de acele vremuri.

:)))))

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  30 August 2016, 11:27

ii place la sumudica, ca asta-l lasa sa rupa cantarul, sa bea tutun si sa fumeze cola!

sorin_gis07
sorin_gis07  •  30 August 2016, 10:02

un cartus merge ??? ca pe vremurile lu' 'ceasca :)) pe cand se facea contrabanda si se statea la cozi infernale; din pacate nu suntem departe nici in 2016 de acele vremuri.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close