FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Liga 1 poate începe cu o amânare! Leo Grozavu e sigur: "Nu se va putea juca. E o bătaie de joc, nu există respect!"

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 19:21

Nu este pentru prima dată când antrenorul Leo Grozavu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de programul Ligii 1, campionatul urmând să înceapă pe dată de 4 februarie, mult prea devreme în opinia tehnicianului de la FC Botoşani.

Grozavu spune că este o lipsă de respect faţă de jucători şi spectatori şi crede că vor fi meciuri amânate încă din prima etapă din acest an.

"Ne-am reunit foarte repede, nu cred că e necesară o revenire atât de rapidă a campionatului, în dată de 4 februarie. Acestea sunt condiţiile şi trebuie să ne supunem. Nu cred că există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie.

Eu sunt foarte curios, în 4 februarie ce tip de fotbal se va juca în România? Noi ne vom prezenta la pregătire şi vom vedea ce se va întâmplă. Mai mult că sigur programul va fi dat peste cap pentru că fiecare şi-a conceput un plan de pregătire, dar va fi dificil să te ţii de el pentru că nu cred că va fi practicabil nici un teren în dată de 4 februarie.

Mulţi merg în străinătate unde se vor antrena pe suprafeţe cu iarbă şi vor reveni pe gheaţă. Vor fi amânări. E clar că este un campionat ce se va decide mai mult prin hazard, decât prin valoarea competitoarelor. Vom încerca în această scurtă perioada, până la plecarea în Antalya, să ne reacomodam la efort", a spus Leo Grozavu.

"Obiectivul meu personal este să rămânem în prima liga ţinând cont de ceea ce se întâmplă. Nu pot să spun nimic la momentul de faţă legat de plecări sau veniri.Nici nu putem face grădiniţă şi să jucăm în prima liga. Eu înţeleg criza, dar nici nu putem schimbă echipa" Leo Grozavu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1455370071422773
Mihaela Racu  •  06 Ianuarie 2017, 07:38

Mai ID esti prost stai jos 4 Botosani are gazon foarte bun in primele 2-3 cluburi din tara Informeazate

sooos1ck
sooos1ck  •  05 Ianuarie 2017, 20:18

Daca aveati gazon cu incalzire, puteati juca, dar nu aveti...nici macar nu aveti ce cauta in Liga 1!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează