FOTBAL  »  Superliga  »  MECI CARITABIL

VIDEO Liga Legendelor organizează a 3-a ediție de „All stars game”! » Nume mari precum Belodedici, Sânmărtean sau Gardoș vor juca în direct pe GSP într-un meci caritabil

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 16:49 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 17:18

Pe 18 noiembrie Liga Legendelor organizează evenimentul „All star game”, un meci caritabil în care vor evolua foști mari fotbaliști.

  • Partida se va juca în baza Năstase&Marica Sports Club și va fi transmis streaming live pe GSP.RO.

Ajuns la a 3-a ediție, „All stars game” va prezenta meciul dintre Galactici și Extratereștri. Printre numele sonore care vor participa la acest eveniment sunt Belodedici, Sânmărtean, Vlădoiu, Gardoș, Keșeru, Gigel Bucur, Savu, Neaga, Buia, Dulca, Dorin și Lucian Goian, Cânu, Rațiu, Szukala, Rusescu, Bădoi, Cernat, Paraschiv, și mulți alții. Invitați speciali în meci vor fi Paul Nicolau *PESCOBAR*, Magicianul Robert Tudor, Youtuberii Tudor Buțan și XBraker.

„All stars game” va fi în direct pe GSP

Beneficiarii acestui eveniment vor fi un număr aproximativ de 300 de copii din familii defavorizate/centre sociale din județele Ialomița, Olt, Tulcea, aceștia aflându-se sub atenta îndrumare a preoților din comunitate, implicați în numeroase acțiuni filantropice. 

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi utilizate pentru asigurarea de materiale de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, alimente, rechizite, lemne de foc.

VIDEO Miodrag Belodedici: „Mă bucur că încă pot să mai joc fotbal”

Fanii pot juca alături de foștii mari fotbaliști

Posesorii biletelor-donație achiziționate până în data de 14 noiembrie, ora 23:59, intră în tragerea la sorți pentru cele 2 locuri disponibile (1 loc în echipa Galacticilor/1 loc în echipa Extratereștrilor). 

În data de 15 noiembrie va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor 2 câștigători, urmând a fi contactați pentru prezența la meci și a juca alături de idolii lor. 

VIDEO Florin Gardoș, despre evenimentul „All star game”

Citește și:

„Fără să zic o prostie, FCSB e prima favorită la titlu!” » Cristiano Bergodi, mesajul așteptat de toți suporterii Rapidului
PRIETENII LUI OVIDIU
„Fără să zic o prostie, FCSB e prima favorită la titlu!” » Cristiano Bergodi, mesajul așteptat de toți suporterii Rapidului
FCSB l-a zdrobit pe Bergodi în ultimul an » Urmează revanșa?
FCSB - Rapid
FCSB l-a zdrobit pe Bergodi în ultimul an » Urmează revanșa?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Noiembrie 2023, 18:04

Nume mari de fotbaliști care vor juca ...,!? Belodedici ,Gardos = sant 2 linii paralele ,Belo DA ,dar celalalt un oarecare fundas care a făcut un fault grosolan ( " criminal " ) asupra unui coleg ( la urma urmei ) de competiție!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează