FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Liverpool îl inspiră pe Becali: ”Dacă ne ajută ASA, deja suntem campioni!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 23:08

Gigi Becali, patronul Stelei, anunță că nu și-a luat gândul de la titlu, deși echipa sa e la șase puncte de liderul Astra cu numai 3 etape înainte de final.

”După ce am văzut ce s-a intâmplat la Liverpool, orice e posibil în fotbal. Eu mai sper la titlu, sunt șanse mici, dar nu 1%,  eu zic că sunt 10%. Noi ne luptăm pentru locul 1 în continuare.

Mai cred în locul 1. Facem un scenariu. E posibil să o bată ASA pe Astra? Dacă îi bate ASA, ei intră în degringoladă. Deja suntem campioni”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

  • Programul Astrei în ultimele 3 etape: ASA (d), Dinamo (a), Pandurii (d).
  • Programul Stelei în ultimele 3 etape: Viitorul (a) Pandurii (a) ASA (d).

...despre derby-ul cu Dinamo: ”Bineînțeles că mă interesează meciul cu Dinamo. Păi, noi putem să luăm aproape un milion de euro din Cupe. Vom juca miercuri cu toți titularii”

...despre forma lui Chipciu: ”Eu am încredere în el, nu are rost să comentăm asta pentru că nu comentăm jucători. Cred în Chipciu, nu pot să-l distrug. Și pe cine să bag în locul lui?”

...despre cauzele eșecului cu Astra: ”Reghe nu știu ce le-a spus, cred că n-am putut juca sub presiune, asta este cauza. Presiunea a fost de vină. Iar o echipă care nu poate juca sub presiune nu este o echipă mare”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
stelbz
stelbz  •  18 Aprilie 2016, 10:54

"Chipciu putea să marcheze...", a mai spus patronul la Digi. George Becali, vorbeste aiurea. Chipciu, daca ar mai avea ceva valoare de fotbalist in el ar fi PUTUT SA INSCRIE la cel putin doua ocazii pe care le-a avut; plus pasele date aiurea. Dar fiind un jucator expirat a sutat(a pasat) slab in bratele portarului din pozitii clare de gol. Cat priveste sansele de locul 1 si cele doua Cupe eu nu mai cred intrucat Steaua a intrat deja intr-o degringolada greu de redresat. S-a vazut cu Astra ca jucatorii s-au AUTOINVINS(!) prin executii tehnico-tactice lamentabile in atac si tot lamentabile in aparare(cu doua goluri la OFERTA !). Repetandu-se in partidele urmatoare, la ce ne putem astepta, domnule George Becali ?????????? Sa asteptam sa piarda Astra DOUA partide si Steaua sa le castige pe toate ?? Cu care jucatori si cu ce fel de joc, domnule George Becali ? Cu Chipciu si Marica varfuri de atac ?

bumbabum
bumbabum  •  18 Aprilie 2016, 10:34

Gigica asa cum il stim...sa profite. Nu se uita la ce greseli au facut el si slugoii lui. Steaua de acum nu merita campionatul, si nu datorita jucatorilor sau a lui Reghe, ci din cauza felului in care e condusa echipa asta. Nu ca l-as iubi pe Sumudica sau pe penalul de Nicolae, dar macar au tras toti in aceeasi directie. La Steaua s-a facut hei-rup-ism, si nu merita decat o palma dupa ceafa. Sper sa pice pe 3 sau 4, sa le treaca fumurile.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  18 Aprilie 2016, 08:57

fcsp are deja 6 puncte din blaturile cu echipele din cooperativa, cu viitura slugii *** hagi si cu popandaii tg jiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează