FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO U17 - CSU CRAIOVA U17 2-3

FOTO + VIDEO CSU Craiova a învins-o pe Dinamo în finala Ligii Elitelor U17, scor 3-2

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +23   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 12:50

După un meci spectaculos, CSU Craiova a învins-o pe Dinamo în finala Ligii Elitelor U17, scor 3-2, devenind campioană la această categorie de vârstă. 

Filmul meciului

Final de meci. CSU Craiova se impune cu 3-2. 

 

CS U Craiova premiată pentru câștigarea finalei Ligii Elitelor U17 Locul 2: Dinamo Locul 3: UTA Locul 4: Ardealul

Posted by Gazeta Sporturilor on 2 Iunie 2017

Min 72, GOL Dinamo: Servit excelent în fața porții, Giafer înscrie și reaprinde speranțele dinamoviștilor
Min.67: Momente tensionate în timpul finalei dintre Dinamo și CSU Craiova. Angel Ciutică a fost ierat de eliminare după o intrare extrem de agresivă asupra unui adversar. S-au aruncat vorbe grele atât în teren cât și în tribune, spiritele calmându-se cu greu
Min 62, GOL CSU Craiova: Nou-intratul Angel Ciutică majorează din nou avantajul Craiovei. El a șutat destul de slab la colțul lung, dar suficient cât să-l învingă pe Ștefan Fara
A început repriza secundă!
Pauză pe stadionul din Colentina, oltenii conduc cu 2-1
Min 33, GOL Dinamo: Dinamo reduce imediat din diferență, prin Gabriel Răducan. Servit excelent în șapte metri, acesta îl învinge fără emoții pe Andrei Bobonete.
Min 30, GOL CSU Craiova: CSU Craiova majorează avantajul, în urma unui autogol. Șerban are o incursiune inspirată pe partea dreaptă, trage la colțul lung, dar mingea e deviată în proprie poartă de Giafer.
Min 20, GOL CSU Craiova: La chiar prima ocazie de gol a oltenilor, CSU Craiova deschide scorul, după ce a fructificat o neatenție în defensiva "câinilor" mici. Valentin Mihăilă a scăpat singur cu portarul, executându-l cu multă siguranță pe Fara. 
Min.15: Meci destul de echilibrat până acum. Au fost câte două ocazii de fiecare parte. De fiecare dată, șuturile au trecut departe de poartă. Mitracu si Zbona sunt cei mai activi de pe teren pâna acum

Echipele de start: 

Dinamo U17: Ștefan Fara - Ștefan Stancu, Deniz Giafer, Levent Oltay, Alin Demici - Aleksandru Longher, Alexandru Mitracu, Andrei Ionescu, Viorel Brocea - Cătălin Măgureanu, Gabriel Răducan
Antrenor: Sorin Bucuroaia

CSU Craiova U17: Andrei Bobonete - Răzvan Nițuică, Raul Constantinescu, Sorin Sima, Hristos Vadasis - Vladimir Screciu, Marian Șerban - Alexandru Gîrbiță, Valentin Mihăilă, Marius Albăstroiu - Viorel Zbona
Antrenor: Daniel Mogoșanu

FINAL » Dinamo U17 - CSU Craiova 2-3
Au macat: Gabriel Răducan '33, Giafer '72 / Valentin Mihăilă '20, Giafer a.g. '30, Angel Ciutică '62

Suporterii dinamoviști, prezenți în număr considerabil pe stadionul din Colentina, au aprins mai multe torțe pe parcursul reprizei secunde.

 

 

Posted by Gazeta Sporturilor on 2 Iunie 2017

Dinamo s-a calificat în finală după ce a învins-o în penultimul act pe Ardealul Cluj, în timp ce echipa olteană a trecut de UTA.

Ionel Augustin,  Daniel Stanciu, Mihai Stoichiță, Țiți Dumitriu, Marcel Popescu, Dănuț Lupu, Sorin Paraschiv, Tibi Bălan, Eugen Trică sau Ilie Balaci au fost doar câțiva dintre oamenii de fotbal prezenți în tribună pentru această finală. 

De asemenea, la meci au fost prezenți și Sergiu Hanca și directorul sportiv Ionel Dănciulescu.

Partida s-a disputat pe stadionul "Juventus" din Colentina. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
fangigi
fangigi  •  03 Iunie 2017, 23:26

Felicitari campionilor!

invinctus
invinctus  •  03 Iunie 2017, 21:05

daca sunteti din bucurestiul ala de 2 lei de fapt sunteti parveniti in bucuresti ca toti sunteti de la tara normal sa tineti cu dinamo !!!! *** *** *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deuxex
deuxex  •  03 Iunie 2017, 15:47

***, ne hotaram si noi odata? Sau voi traiti in Coreea de Nord? Cine a castigat cu 3-2, Craiova sau Dinamo? Ieri castigase dinamo, azi castigatorii sunt cei de la Craiova. Lipsa totala de profesionalism, cred ca ar trebui sa va cereti scuze! De galeria *** de la dinamo nu scrieti nimic? N-au auncat decat 15 torte in jucatorii Craiovei si numai unul a necesitat ingrijiri medicale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează