FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASA 1-2

Liviu Ciobotariu explică gestul pe care l-a făcut către rapidişti: "Eu asta le-am arătat" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 23:35

ASA Tîrgu Mureş a cîştigat partida din Giuleşti cu Rapid, scor 2-1, iar Liviu Ciobotariu îşi felicită jucătorii pentru prestaţia pe care au avut-o. 

Tehnicianul a explicat ce s-a întîmplat la finalul partidei, cînd a avut un schimb de replici cu suporterii de la Tribuna 0. 

"Ştiam că Rapid are o echipă bună, cu jucători tehnici. Am vizionat meciurilor lor, ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Ne-am atins obiectivul, îmi felicit jucătorii pentru asta. Mă bucur că am obţinut prima victorie împotriva Rapidului ca antrenor.

Tot timpul sînt înjurat în Giuleşti. Nu asta e important. Important este ce a fost în restul stadionului, unde au cîntat non-stop. Sînt nişte suporteri frumoşi. Ei m-au stropit, dar cel mai rău mi-a părut de faptul că s-au luat de mamă, de nevastă.

Dar ăştia erau cei din spatele meu, restul au cîntat şi îi felicit pentru atmosferă. Visăm că putem cîştiga titlul. Nu le-am zis că vor retrograda, le-am zis să meargă la echipa a doua", a spus Liviu Ciobotariu la LookTV. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
shab
shab  •  09 Aprilie 2015, 12:23
Postat de mama.is.here pe 09 Aprilie 2015, 10:19

Rapidulet chiar daca retrogradezi noi te iubim fiindca ne-ai oferit acea seara magica cand ai batut *** a "scriitorului" gheorghe becali!

In mai, Steaua va fi campioana iar Rapidul in divizia B. Restul sunt povesti.

mama.is.here
mama.is.here  •  09 Aprilie 2015, 10:19

Rapidulet chiar daca retrogradezi noi te iubim fiindca ne-ai oferit acea seara magica cand ai batut *** a "scriitorului" gheorghe becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shab
shab  •  09 Aprilie 2015, 09:58

***, cand muresan l-a lovit pe rusescu cu intentie, jubilai. Lasa, ca la anu o sa castigati mai des. In divizia B e mai usor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează