FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 2-4

“Loţi, iartă-ne!”

Articol de , - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Certaţi de Bölöni, Taher şi Copos i-au promis antrenorului că nu mai scot nici un cuvînt.

Acţionarii din Giuleşti se dau peste cap ca să-l convingă pe Ladislau Boloni. Ultima promisiune pe care i-au făcut-o tehnicianului: “Nu mai vorbim deloc nici despre contractul tău, nici despre echipă! O să aducem un purtător de cuvînt, singurul om din club, în afara ta, care va mai avea voie să discute despre Rapid”. Fathi Taher i-a transmis mesajul lui Boloni telefonic, după ce an­tre­norul a luat foc cînd a văzut că şefii din Grant îi pomeneau deja în declaraţii salariul de 3 milioane de euro.

Iordanianul a plecat luni seară în Emirate ca să-l împace pe Loţi şi urmează ca astăzi cei doi să mai aibă o discuţie, de data asta faţă în faţă. Un alt punct în care Taher şi Boloni s-au contrat l-a vizat pe Janos Szekely. Acuzaţi de tehnician că l-au ratat pe mijlocaşul Oţelului, transferat de Steaua, acţionarii s-au apărat: “Loţi, e şi vina ta! Dacă ai fi semnat contractul, făceam totul ca să-l aducem, dar aşa? Vrem să avem certitudinea că tu o să pregăteşti echipa şi atunci vom începe să facem şi transferuri!”. Boloni l-a sunat pe Szekely inclusiv marţi seară, cînd fotbalistul era la masă cu Argăseală şi-şi negocia contractul. Jucătorul nici nu i-a mai răspuns la telefon!

Bölöni, Sabău plus Moldovan
Taher şi Copos întîmpină pro­bleme şi în a-i asigura lui Boloni staff-ul cerut. Loţi, care ar urma să fie manager general, îi vrea şi pe Ioan Ovidiu Sabău, şi pe Viorel Moldovan (foto)! Pri­mul ar urma să fie antrenor prin­cipal, iar al doilea secund, dar ar avea în atribuţii şi centrul de ju­ni­ori. Acţionarii sînt reti­cenţi în­trucît la salariul de 3 milioane de euro pe care-l cere Boloni s-ar mai adăuga şi veniturile celor doi.

Gigi, ia ce rapidişti vrei!”
Taher vrea să facă schimb de ju­cători cu Steaua! Gigi Becali a po­vestit la B1 TV o discuţie pe ca­re a avut-o cu iordanianul: “Totul a pornit de la ideea lui de a-l lua pe Rădoi. I-am spus că nu i-l dau nici pe 30 de mili­oa­ne de euro, iar el mi-a zis «De ce, Gigi? Ia şi tu jucătorii pe care-i vrei de la Rapid, de care ai ne­vo­ie, iau şi eu de la Steaua...». Ta­her nu se pricepe deloc la fotbal!”.

Ştirile meciului

La partida de ieri au asistat şi Laurenţiu Reghecampf (32 de ani) şi antrenorul german Petrik Sander. Ambii au şanse mari de a semna cu FC Vaslui, negocierile dintre ei şi Adrian Porumboiu prelungindu-se pînă aseară tîrziu. Reghe mai are un an de zile contract cu Aachen, dar cum promovarea în prima ligă a fost ratată, ar putea rupe înţelegerea cu formaţia din 2.Bundes liga. Sander e liber din septembrie, cînd a fost demis de la Cottbus. O altă variantă pentru banca tehnică a vasluienilor este Mihai Stoichiţă, prezent şi el la meci!

În minutul 85, “centralul” Sebastian Colţescu a fost nevoit să arate nu mai puţin de 3 cartonaşe roşii! Mardare i-a reproşat lui Emil Dică faptul că trage de timp, cei doi s-au îmbrîncit, iar în apărarea vasluianului a sărit şi Hăisan. Toţi trei au fost eliminaţi şi cum Săndoi nu mai avea nici o schimbare la dispoziţie, Ivan a fost nevoit să intre în poartă!

Ranko Despotovici (25 de ani,) a avut o evoluţie încîntătoare, reuşind hattrick-ul. Atacantul sîrb a fost adus în iarnă, giuleşteni plătind pentru el 1,25 milioane de euro, iar pînă la meciul de ieri mai marcase o singură dată, cu Unirea Urziceni (1-0).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  12 Mai 2008, 12:14

scoateti stirea asta de la vaslui odata !!!!!!!ca sta de 5 zile pe prima pozitie!!!!!!

 •  08 Mai 2008, 20:24

Pana se hotareste asta incepe campionatul urmator.Ceva tot milogiti de asta,care n-a facut nimc in Europa si pe deasupra mai este si pretentios din cale afara. LASATI-L IN CONTINUARE PE MARIAN RADA si aduceti-i jucatori pe care si doreste si de care echipa are nevoie. Nu va mai milogiti de asta ca n-o sa faca nimc! NOI IL VREM PE RADA si nimic mai mult. FORZZA RAPID,FORZZA MARIAN:

 •  08 Mai 2008, 18:47

sa-l ia vasluiul pe stoichita si pe urma sa-l puna in guinness book ca cel plimbat in mai multe tari si liber de contract la toate televiziunile.bai porumboiule unde-i gasesti ma ca te vredeam mai istet in ale fotbalului.nu vezi ca a ttrebuit sa rezolvi singur cu intertoto? daca mai erau 7-8 etape cu sandoi retrogradai sigur.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează