FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Loţi vine după penalty-uri!”

Articol de , - Publicat marti, 20 mai 2008 00:00

Taher susţine că sosirea lui Bölöni e iminentă, pentru că în Emirate s-a schimbat regulamentul pe final de sezon şi echipa lui Loţi nu va mai juca un meci de baraj.

“S-a rezolvat, Boloni vine si­­gur la Rapid!”. Fathi Ta­­­her a explicat pentru rapidisti.ro de ce nu se mai teme de prelungirea sezonului pentru Al Jazeera, echipa pregătită de Loţi: “Fe­deraţia din Emirate a schimbat re­­gulamentul acum vreo două-trei zile şi sigur nu se mai joacă baraj pen­tru stabilirea campioanei. Dacă du­minică Al Jazeera o bate pe Al Sha­­bab Dubai şi ajung la egalitate de puncte, execută penalty-uri ime­diat după meci şi cine înscrie mai mul­te goluri ia titlul! Iar pe Boloni nu-l mai reţine nimic să vină la Ra­pid, deci pe 26 mai va fi la Bu­cu­reşti ca să semneze con­trac­tul!”.

Scenariul iordanianului vine la trei zile după ce tot el spusese că “am emoţii cu Loţi, s-ar putea să în­che­ie sezonul abia pe 16 iunie, din ca­uza unui eventual play-off pen­tru titlu!”.

Ilie Balaci a antrenat la mijlocul ani­lor ‘90 în Emirate şi a explicat ieri pentru gsp că “acolo se mai schim­bă regulamentul de la un an la altul, dar să se modifice în timpul sezonului nu mi s-a întîmplat ni­cio­da­tă! În mod normal, dacă sînt la egalitate joacă meci de baraj, finala campionatului, eu aşa ştiu”. După 15 minute, Balaci a revenit şi a de­cla­rat pentru rapidisti.ro: “Gata, am verificat, se dispută un play-off şi e abia pe 24 sau 26 iunie, din cauza unei acţiuni a «naţionalei» Emi­ratelor!” . Rapid are pro­gra­­­ma­tă reunirea pe 9 iunie!

Malesani e în stand-by

Alberto Malesani (foto) le-a transmis rapidiştilor prin fax condiţiile în care ar veni în România. Italianul e gata să accepte un salariu de 800.000 de euro, cu 200.000 mai puţin decît solicitase iniţial. “Nu semna cu nimeni pînă pe 25 mai! Dacă ne refuză Boloni, negociem!”, i-au răspuns Taher şi Copos. Malesani a fost de acord şi le-a promis că va aştepta răspunsul final al lui Bölöni.

Au mai păţit-o cu Bölöni

“Nu vreau să spun că am anticipat eu ce se va întîmpla, dar aşa e, am mai fost aproape să-l aducem pe Bölöni şi totuşi l-am ratat ”, a povestit Copos. El l-a atenţionat pe Taher într-un moment în care iordanianul dădea ca sigură venirea lui Loţi: “Să nu ne grăbim pînă nu semnăm actele!”. Vara trecută, după două luni de negocieri cu Bölöni, Copos l-a numit, pînă la urmă, pe Cristiano Bergodi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  20 Mai 2008, 12:11

boloni se comporta ca o fata mare

 •  20 Mai 2008, 10:39

E clar ca arabul baga strambe, Boloni nu o sa vina in Romania ca nu ii place in tara. Lui ii convine sa se discute despre el ca sa ii creasca cota, poate mai prinde si el un contract in vest. Oameni de nimic, si arabul si Boloni. Nu mai vorbim de Copos.

 •  20 Mai 2008, 06:46

stai tu linistit ca nimeni nu e baiat finutz in ziua de azi. lumea are de platit rate la case, masini, taxe.eheeee. tre' un salariu. el a zis ca asteapta pt ca nu are altceva mai bun, nu de dragul rapidului sau de finutz ce este...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează