FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Loţi vine fără Sabău”

Articol de - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Taher îl vrea pe Böloni antrenor principal, nu manager, şi nu agreează varianta aducerii lui Neluţu.

Fathi Taher s-a răzgîndit, nu-l mai vrea pe Ladislau Bölöni manager! “Am convenit cu Loţi ca el să fie antrenor prin­cipal, secondat de Marian Rada, plus staff-ul pe care şi-l mai aduce. Ce e cu Sabău? Nu vine, rămîne la Bis­tri­ţa, unde are contract! Ştiu că Bölöni a vorbit cu el, sînt şi prieteni, dar nu se pune problema să mai aducem un antrenor!”, a declarat iorda­ni­a­nul pentru rapidisti.ro.

Şi Taher, şi Copos îl anunţaseră pe Loţi drept noul manager din Giuleşti. “E Alex Ferguson al nos­tru!” era comparaţia acţiona­ri­lor. Ei şi-au schimbat planurile între timp, nu şi Bölöni. “Nu mai vreau să antrenez! Vin doar manager, cu Sabău «principal» şi Rada secund!” a fost mesajul pe care fostul selec­ţio­ner l-a transmis şefilor. Zotta a plecat aseară la Dubai ca să discute cu Loţi concret, pe contractul în­tocmit de giuleşteni.

Moldovan trece în locul lui Sabău!

Acţionarii sînt convinşi că tehnicianul va parafa actele în zilele următoare, dar aducerea lui Sabău e cererea care le ridică acum probleme alb-vişiniilor.

Jean Pădureanu e pregătit deja de despărţirea de Ioan Ovidiu Sabău! Surse autorizate susţin că preşedintele Bistriţei îl vrea pe Viorel Moldovan în locul lui Neluţu. Fostul atacant al Rapidului a confirmat interesul Gloriei pentru el: “Mai am o propunere de la U Cluj, plus alte două din Liga I, însă aş alege Bistriţa, datorită relaţiei speciale pe care o am cu nea Jean, dar şi pentru că acolo e casa mea. E un club liniştit, unde un antrenor tînăr poate să se remarce. Mi-am plăcea să continuu munca de calitate pe care a făcut-o Sabău acolo, dar rămîne de văzut, pentru că nu depinde numai de mine”.

3 oferte mai are Bölöni, în afara celei din Giuleşti. Echipele care-l vor sînt Lens, Le Mans şi Sporting Braga.

500.000 de euro e salariul pe care îl solicită Sabău ca să vină la Rapid. Aceeaşi sumă i-ar fi plătită lui Pădureanu pentru dezlegarea antrenorului.

“Cu Bölöni e totul aranjat, va ocupa postul de antrenor principal. Drept dovadă, Zotta a plecat în Emirate ca să-i ducă actele”
Fathi Taher acţionar Rapid

Declaraţia zilei: Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Bistriţa

“În momentul ăsta nu pot vorbi despre Rapid, vă rog să mă înţelegeţi. Pînă nu e ceva oficial, nu pot spune nimic!”

L-au sunat iar pe Beretta

Dovada că solicitările lui Boloni i-au pus în încurcătură pe giuleşteni? Şefii l-au sunat ieri din nou pe Mario Beretta! Italianul le-a transmis direct suma pentru care ar fi dispus să preia echipa, un milion de euro plus bonusuri de performanţă, motiv pentru care discuţiile cu el au intrat momentan în impas. Acţionarii vor ca milionul de euro să includă prima pentru cîştigarea campionatului. Beretta a terminat pe locul 13 cu Siena sezonul precedent din Serie A, dar gruparea din Peninsulă nu i-a mai prelungit contractul.

“Bölöni e numărul 1”

Daniel Pancu (foto) îl laudă pe Ladislau Boloni: “Venirea lui ar fi cel mai bun lucru! E un mare antrenor, care pune mare accent pe disciplină, şi poate să-i depăşească pe Mircea Lucescu şi pe Rednic, care au cîştigat, fiecare, cîte un titlu în Giuleşti! Sînt sigur că şi suporterii l-ar primi bine, deoarece ar reprezenta un mare plus pentru club”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  25 Mai 2008, 12:54

Boloni nu e mare scula de antrenor iar ca manager va fi dificil, nu e usor de comunicat cu el si nu are flexibilitatea ceruta de Liga lui Mitica... prevad un insucces. Iar Taher pare bland dar e un tip extrem de "demanding" si va pune presiune din secunda doi. In concluzie: sa ne pregatim de un sezon confuz al Rapidului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close