FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Loţi, vino!”

Articol de , - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Copos continuă discuţiile cu Bölöni, pe care-l vede “Alex Ferguson din Giuleşti”.

George Copos nu renunţă la ideea de a-l aduce pe La­dis­lau Bö­­löni la Rapid! “El e ale­sul, poate fi un manager aşa cum e Alex Fer­gu­son la Manchester Uni­ted, adică o persoană care să ia toa­te deciziile majore din club!”, spu­­­­ne acţionarul din Giuleşti. Bö­­löni termină vara asta contractul cu Al Jazeera, din Emiratele Arabe U­ni­­­te, iar Copos speră ca asta să-l a­jute să-şi în­de­plinească visul. “Îl sun pe Loţi de zece ani... Ba nu, exact din anul 2000! De atunci îi tot dau te­lefoane să-l aduc la Rapid. În mo­mentul ăsta nu sînt nici opti­mist, nici pesimist legat de po­si­bi­li­ta­­tea ca Bö­­löni să antreneze echi­pa”.

Acţionarul a discutat cu fostul selecţioner în ultima lună şi piedica principală o constituie salariul uriaş pe care Loţi îl primeşte în EAU, 1,8 milioane de euro! La Rapid ar vrea un milion pe an, plus 500.000 de euro pentru cîştigarea titlului. Antrenorul lui Al Jazeera e favorit în acest moment să preia conducerea tehnică a giuleştenilor, deşi Fathi Taher continuă să insiste pe pista Răzvan Lucescu.

El s-a interesat de posibilitatea transferării mijloca­şu­lui Paulo Adriano (31 de ani), pe care actua­lul tehnician al Braşo­vu­lui îl antre­nează acum sub Tîmpa. Cei din Grant ştiu că portughezul devine liber de contract, dar arde­lenii sus­ţin că-l mai au încă un an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  01 Mai 2008, 13:09

In epoca de trista amintire, pentru oameni normali, Rapid a fost echipa marginalizata si retrogradata in B datorita scandarilor galeriei, de genul "galeria lui Rapid nu e membra de PARTID" sau "Datini-l pe Valentin si vi-l dam pe Damaschin". Vremurile au trecut dar noi rapidisti nu trebuie sa uitam ce a facut bine, G. Copos pentru Rapid si trebuie sa-i multumim iar pentru ce considera altii ca a facut rau sa-l iertam. Venirea lui Loti Boloni la Rapid ar fi de bun augur, este

 •  01 Mai 2008, 10:24

Adica Boloni cere exact ceea ce cerea si anul trecut ... Parca Taher zicea ca nu sunt banii o problema; dar stai!, Taher il vrea pe Lucescu! E o mare magareata ce face Copos. As baga mana-n foc ca Taher joaca precum ii canta Gheorghe al nostru. Ne-am saturat de el pana peste cap.

 •  01 Mai 2008, 09:18

de cand e bolony antrenor de talie mondiala???? in afara de un campionat cu sporting lisabona , nu a reusit decat salvarea de la retrogradare a lui nancy si promovarea in prima liga, si ceva pe la arabi,..., la monaco a facut praf un sezon,... si cam atat... iar la salariu si fite e primul... la primul meci cu "butoane" va face scandal si demisioneaza... NU ARE "FICATI" SI NICI OUA , deci e f. f. bun pt rapid....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează