FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FARUL 1-2

„Mai am șase meciuri!” » Louis Munteanu, după ofertele de la FCSB și Rapid

Louis Munteanu (21 de ani), atacantul celor de la Farul
Louis Munteanu (21 de ani), atacantul celor de la Farul

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 23:30 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 23:52

Atacantul Farului, Louis Munteanu, susține că el nu știe nimic despre interesul FCSB și al Rapidului pentru serviciile sale.

Farul a câștigat din nou în Bănie, tot cu 2-1, ca-n sezonul regulat. Iar Louis Munteanu, deși nu s-a „lipit” de gol, s-a numărat printre cei mai buni jucători ai constănțenilor.

Munteanu și Popescu la FCSB? Gică Hagi a fost întrebat direct: „Mi se pare greșit!”
Universitatea Craiova - Farul 1-2
Munteanu și Popescu la FCSB? Gică Hagi a fost întrebat direct: „Mi se pare greșit!”

Louis Munteanu: „Jucăm mai bine în deplasare. Am arătat caracter”

La final, vedeta lui Gică Hagi a remarcat că echipa sa se descurcă „mai bine în deplasare. Am făcut un meci foarte bun. Acum, sper să legăm acasă cu o victorie, sper să câștigăm în fața CFR-ului. Am făcut deja șapte puncte în play-off”.

Totodată, el a observat că Farul „joacă bine cu echipele bune. Așa a fost în sezonul regulat și mă bucur că păstrăm linia. Nu ne-a speriat deloc Craiova. Deși ne-a condus pe tabelă, am dat dovadă de caracter și am revenit de la 0-1, iar acum sper să câștigăm și cu CFR. Cupele europene? Până acolo e drum lung”.

Louis Munteanu despre ofertele de la FCSB și Rapid: „Nu știu nimic”

Întrebat despre interesul lui FCSB și al Rapidului pentru serviciile sale, jucătorul împrumutat Farului de Fiorentina n-a dorit să comenteze prea mult. Mai mult, a susținut că n-are habar.

„Eu nu știu nimic despre ofertele astea. Mai am șase meciuri de disputat în play-off și vreau să joc cât mai bine. Vorbim după”, a punctat Louis Munteanu.

Gigi Becali: „Eu am cerut acordul nașului meu. N-are bani să-l transfere”

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a dezvăluit că a luat deja contact cu Fiorentina, pentru Munteanu, dar Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, susține că intenționează să-i prelungească șederea la Constanța. La rându-i, Gigi Becali a comentat la Digi Sport: „Îl cumpără Rivaldo? Nu trebuie să intre Farul în competiție.

Eu am vorbit cu Gică și l-am întrebat dacă pot să intru în discuții. Eu am cerut acordul nașului meu. Gică mi-a spus că nu are bani pentru transfer. Îl iau cu macaraua, cum să îl ia? Cu bani îl iau, normal”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn’ profesor nu mai există în România”

Mai puteți citi:

Alexandru Mitriță a răspuns, după interesul public manifestat de Gigi Becali

3 întrebări care ne vizează pe TOȚI după confirmarea transferului lui Florinel Coman în Qatar » De ce plecarea de la FCSB e o problemă majoră pentru tot fotbalul românesc

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
imgb
imgb  •  13 Aprilie 2024, 02:21

Doi repetentzi la gramatica si altele stau de vorba...repetentul 1 cu repetentul 2... adica regele cu ciobanul !...asta scrie un ziar care se crede serios ...silicoane ...regi si ciobani !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează