FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚĂ

Lovitură de teatru în Liga 1! O echipă de top n-a primit licența pentru participarea în cupele europene: "Facem apel! E o tîmpenie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 17:49

Comisia de Fond a Sistemului Național de Licențiere a respins cererea de acordare a licenței UEFA grupării Astra Giurgiu.

Președintele Comitetului Director, Petre Buduru, a anunțat că va ataca decizia la Comisia de Apel. Gruparea finanțată de Ioan Niculae nu a îndeplinit criteriul financiar, conform manualului de licențiere, depunînd actele prin care dovedea achitarea datoriilor după expirarea termenului.

"E o tîmpenie ce au făcut cei de la Comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. Astea sînt anti-românisme, cu domnul Duru în frunte. Am venit cu documente în completare. E vorba de răutate aici, nu de altceva. Nu știu cine cîștigă?

Noi facem eforturi financiare și nu se iau în calcul documentele conform cărora ți-ai îndeplinit obligațiile financiare. Au spus că au fost aduse după termen. Sigur, e un regulament. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30.

Cine putea deshidea banca la ora 8 să-i mulțumească pe ei? Sigur că noi am plătit pe la ora 9 și ceva. E inadmisibil ce modalitate au găsit. Au zis că trebuia să le aducem pînă pe data de 14, dar a fost Paștele pentru toată lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat.

Vom merge la apel, ce să facem. Nu e primul caz în care comisia pierde. Normal că avem șanse la apel. Sînt depuse în termen toate plățile, totul e în regulă. Am făcut dovada plății la toate, numai că au fost depuse după data de 14, cînd au spus ei", a zis Buduru pentru Mediafax.

Astfel, sînt mari șanse ca din sezonul viitor inclusiv locul 8 să ducă în Europa League. În acest moment Viitorul și FC Botoșani sînt aproape sigure de participarea în cupele europene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 17:30
Postat de billy762000 pe 17 Aprilie 2015, 23:41

...asta ultima, cu '' SA U DESFIINTAT'' a fost tare !!!:)...doar daca tii cu Steaua poti scrie asa...

mea culpa,cu oricine ai tine tot *** ramai ! cat despre buduru,DUmnezeu e sus !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marioa
marioa  •  18 Aprilie 2015, 08:15

E bine. Poate se renunta la retrogradarea a 6 ecipe. Nu de alta dar in acest ritm e posibil ca locul 14 sa aiba drept de participare in EL. Ne ducem in cupele europene cu echipe retrogradate?

jalabert
jalabert  •  18 Aprilie 2015, 06:45

excelent. speram sa pateasca la fel A.S.A. Tg Mures iar daca scot si pe steaua din competitie jur ca ma calugaresc si-mi las barba de fericire. va dati seama? o sa ajunga viitorul in champions league si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează