FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură sau țeapă? De ce ar trebui Steaua să se îngrijoreze după transferul lui Alibec

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 12:32

Steaua l-a transferat înainte de startul sezonului pe Bojan Golubovici, de la CSMS Iaşi, dar jucătorul nu a confirmat.

Adus pentru a fi golgeterul echipei, sârbul a marcat un singur gol în 13 meciuri şi a fost extrem de criticat pentru prestaţiile sale.

Iar Steaua s-a orientat rapid, a plătit aproximativ 2 milioane de euro pentru Denis Alibec, care va veni din iarnă sub comanda lui Reghe.

Totuşi, vârful Astrei are în acest sezon printr-o perioadă mai slabă.  Atacantul de 25 de ani a fost decisiv în sezonul trecut, în care formația din Giurgiu a câștigat campionatul.

De data asta e în criză și el.  Alibec a marcat un singur gol în 7 prezențe în Liga 1, fiind departe de forma de anul trecut şi de cenrinţele de la Steaua. 

Mai motivat a fost în Europa League, unde a contribuit cu gol împotriva lui West Ham și apoi a înscris și în victoria de la Plzen, 2-1

 

Va fi Alibec atacantul de care are nevoie Steaua?

DA
NU

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
696253093853906
Ghita Florin  •  25 Octombrie 2016, 17:21

La cate tepe au dat ciobanul si ,,***'' este timpul sa-si ia si ei una dupa aceea cu Marica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  25 Octombrie 2016, 17:16

Alibec este un atacant foarte bun la Astra si poate fi la fel si la FC Steaua. Numai ca este DEPENDENT 90% de un fotbalist gen Teixeira(Budescu, Erik, Nistor, Cernat etc) care sa-l caute si sa-l gaseasca in pozitii de sut pe poarta din careu sau chiar din afara careului. Fara acel tip de bun-jucator-pasator, Alibec poate fi la FC Steaua un alt Tade, Golubovici s.a. ; credeam ca Boldrin va fi dar pana acum nu ne-a demonstrat aceasta calitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează