FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

LPF ar fi putut beneficia gratis de tehnologie video: "N-au dat niciun răspuns"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 12:57

Mircea Sandu susține că LPF a avut o ofertă din partea unei societăți germane pentru instalarea tehnologiei video, însă forul condus de Gimo Iorgulescu a rămas pasiv propunerii.

Gino Iorgulescu a afirmat că LPF intenționează să apeleze la arbitrajul video începând cu play-off-ul acestui sezon, dar se plângea de faptul că instalarea ar putea costa până la un milion și jumătate de euro.

Totuși, președintele LPF nu a răspuns ofertei făcute de nemți pentru a instala tehnologia. 

"O societate din Germania ar fi plătit instalarea întregii tehnologii necesare VAR, iar în schimb să-şi poată face reclamă pe inelele publicitare din jurul gazoanelor. Dar n-au dat niciun răspuns, probabil au altă soluţie. Sper să o aibă", a spus fostul președinte FRF la TV Digi Sport.

LPF a anunțat la începutul acestei luni introducerea arbitrajului video pentru câte un meci din fiecare etapă din play-off.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  13 Decembrie 2017, 16:00

Ei, LPF, nu știu nici macar ce tehnologie le trebuie. Sunt vreo 3 sisteme care se aplica, dar LPF nu știe pe care o să-l aleagă. Pot , pentru inceput utiliza sistemul de transmitere tv a meciului, într-un mod similar cu sistemul italian. Cei ce indica greșeli majore nu trebuie sa fie arbitri. Și e important sa nu fie sub tutela CCA la câtă subiectivitate arata actuala conducere...nu necesita spatii departe......dar când trebuie sa motivezi prețul, sunt bune toate argumentele din lume....

onduku
onduku  •  13 Decembrie 2017, 14:01

Minciuni a la Sandu! Il contesta pe Burleanu ca a numit antrenori slabi la nationale, corect, dar la fel facuse si el in ultimii ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close