FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

LPF refuză CSA! Liga a răspuns clubului MApN-ului, care contestă folosirea denumirii Steaua Bucureşti pentru echipa lui Becali

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

Demersurile celor de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care doresc ca actualul club al lui Becali să nu mai primească titulatura de Steaua București, s-au lovit de refuzurile celor de la Liga Profesionistă.

Forul care organizează campionatul din Liga 1 a răspuns notificărilor semnate de George Boroi şi Florin Talpan şi a explicat de ce va folosi în continuare denumirea clasică pentru echipa unde se află Stanciu, Tamaş şi ceilalţi stelişti.

"În primul rând, membrul LPF, FC Steaua Bucureşti SA, susţine că folosirea numelui societăţii nu contravine celor dispuse de instanţa supremă prin decizia invocată de dumneavoastră. În al doilea rând, ne vedem nevoiţi să vă reamintim că până la data la care ni se va comunica o hotărâre care va stabili în mod clar întinderea protecţiei mărcii aparţinând CSA Steaua înregistrată la OSIM nu avem motive să refuzăm ca FC Steaua Bucureşti SA să folosească această denumire, această societate deţinând dreptul de a-şi folosi denumirea, aşa cum aceasta este înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului" a fost replica LPF.

"Am citit articolul 8 din Convenția de la Paris, privind mărcile. Ați citit ce scrie acolo? Acolo spune că numele comercial este numai unul și este protejat în toate țările membre ale Uniunii Europene, indiferent dacă este înregistrat la OSIM sau în altă parte"
Gigi Becali, patron Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
1072714786096999
Turcu Stefan  •  03 August 2016, 22:32

bai nu stiu cum sa va spun,am crescut cu steaua si sunt stelist,omul ala a platit bani sa cumpere nu? de ce denigrati numele echipei?da copos de la rapid ce a facut sau borcea cu dinamo,aveti voci de *** poate sa se numeasca steaua lui becali eu asa imi puneam numele la ceva ce am cumparat.cum v-ati simti dragi suporteri ai echipei steaua daca o cumpara yong gi tu atunci putea tine numele de steaua bucuresti vreti bani ca sunteti la putere o sa aveti dar nu uitati ca intr-o zi va veni si ziua voastra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  02 August 2016, 16:55

MApN, domnii Talpan, Boroi si Zisu trebuie sa inteleaga ca bani de la Becali nu o sa vada! Cand in 2004 au avut nevoie de bani pt echipa de fotbal Steaua, dar mai ales pt ca UEFA ainterzis echipe departamentale, adica cu bani de la Bucet, au cedat echipa, prin ridicari de mani in Adunare a tuturor generalilor, lui Becali cu tot, palmares, datorii etc.!! Dl Talpan, scolit la Scoala de Politie, probabil ca vrea desfintarea Stelei, dinamovist fiind, nu? Asa cum este , gura proasta, agramat, el a investit bani si suflet in echipa Steaua, care an de an se lupta pentru fotbalul romanesc!! Asa ce doriti, "dragi tovarasi" de CSA Steaua, pomana?

dvd1
dvd1  •  02 August 2016, 13:35

huo Steaua cea mai blatista si *** echipa de pe pamint. Astia trebuie desfiintati cit mai repede si sa nu se mai auda de ei niciodata. Iar asta din poza (nici nu merita sa ii scriem numele) care nu stie sa scrie, sa citeasca si sa vorbeasca dar care e mare "scriitor" trebuie aruncat in puscarie imediat fara alte discutii. Huo Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează