FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

"Lui Tănase i s-a făcut rău după primul antrenament la Steaua" » Reghecampf l-a luat tare pe noul jucător al Stelei

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 12:52

Steaua a învins pe FC Botoșani, 2-0, grație golurilor marcate de Hamroun și de Florin Tănase. Astfel, echipa roș-albastră a obținut a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate în Liga 1. 

După meci, Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre diferențele dintre cele două echipe

"Jucătorii noştri s-au plâns ca îi omorâm la antrenamente. Noi lucrăm cu disc de 8 kg, iar cei de la Steaua lucrează cu haltere de 40. Cam asta e diferenţa la final între Botoşani şi Steaua. De la 8 la 40. 32 de kg în plus care contează atunci când te prezinţi pe teren.

Acum vorbeam cu jucătorii de la ei. Lui Tănase, la primul antrenament, i s-a făcut rău. A spus că e incredibil la ce nivel se lucrează. Reghe pune unui copil de 19 ani o halteră de 40 kg în spate. După aia, două săptămâni îl întorci cu pătura.

Asta e. Suntem mici. Nu putem bate Steaua. Nu sunt supărat, ci resemnat. Suntem ca acum trei ani", a spus Leo Grozavu la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  14 August 2016, 09:50

da ma ia dat primul supliment cu pufe si normal copilu na rezistat .hu golanilor hu

zizu
zizu  •  13 August 2016, 21:47
Postat de bakunin pe 13 August 2016, 20:36

crezi ca spamerica e deranjat la mansarda sau doar extraordinar de frustrat?

voi va dati seama cat l ati ridiculizat pe maria sa regele?...:)....adica el care a mancat fotbal pe paine...a fost antrenor la nationala.....e un neica nimeni in fata pariorului ilegal...care antreneaza de sub fusta nevestei? care are o singura selectie la nationala ..intr o infrangere care in mare parte i s a datorat?..:)

bakunin
bakunin  •  13 August 2016, 20:36
Postat de saviola2_8 pe 13 August 2016, 16:06

Mai Laur; după părerea ta sreaua nu are niciodată echipa, uita la în jur, vezi ce e pro liga 1 , astra slabita, cfr nu au bani si lot,.dinamo fără bani și lot, nu conteaza. Dacă tu crezi ca nu suntem favoriți treaba ta, eu zic sa te pregătești sufletește anul ăsta, vor urma multe victorii ale stelei în campionat , eu nu văd sa avem vreun adversar. Cu toate astea pentru Europa ne mai trebuie un atacant și un fundas. În europa league vom juca sigur Nu avem.nicio șansă cu cetățenii. Doar sa facem o figura frumoasa îmi doresc.

crezi ca spamerica e deranjat la mansarda sau doar extraordinar de frustrat?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează