FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUS

Lungu, lăsat acasă de “Săpăligă”

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Antrenorul Ion Marin a decis să nu-l oprească în lot pentru cantonamentul din Turcia pe mijlocaşul Florin Lungu, după acesta a refuzat să-şi prelungească angajamentul cu FC Farul, scadent în această vară. “Înainte de plecarea în acest cantonament i s-a propus lui Lungu prelungirea contractului. Cum jucătorul a refuzat propunerea noastră, a fost lăsat acasă pentru a se mai gîndi. În locul lui l-am luat pe Liviu Mihai II”, a explicat Săpăligă.

Nu am căzut de acord cu clubul prinvind prelungirea contractului. Nu ne-am înţeles nici în privinţa duratei angajamentului şi nici în privinţa sumei. Antrenorul Ion Marin mi-a comunicat că nu doreşte să lucreze cu jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract şi am fost trimis la echipa a doua. Eu mă pregătesc în continuare şi, dacă au nevoie de mine la prima echipă, mă voi prezenta în mod normal. În schimb, chiar dacă voi semna cu altă echipă în această perioadă, clubul trebuie să mă plătească pînă la sfîrşitul contractului. În ceea ce priveşte negocierile cu Farul, rămîn în continuare deschis la discuţii, a replicat Lungu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  04 Februarie 2008, 09:00

LUNGU SI-A FACUT DATORIA FATA DE FARUL!!!RAMANE CA SI FARUL SA SI-O FACA FATA DE LUNGU!!!SPER CA NU CUM S-A INTAMPLAT CU GRIGORAS,HAGI,PENIU!!!

 •  03 Februarie 2008, 19:58

Sapaliga antrenor care castiga numai cu aranjament,antrenor de k.k.t.!Bosanceanu un moldovean nenorocit care distruge Farul si il pupa in partea din spate pe caricatura de basescu, dupa ce l-a facut om PSD si i-a dat SNC-ul! Sa plecati din Constanta de mana amandoi , jeguri ordinare!Panarama de sapaliga si-a adus toti bananierii , si ii baga ca si-a luat comisioane, i-a bagat pe gat si lui Gache!Sa faca club pe actiuni si sa se care ca o sa se gaseasca cineva cu sange de constantean si farist sa bage bani! Sa vina conducere profesionista! Chiar si primaria si judetul!

 •  02 Februarie 2008, 23:11

cat a fost in recuperare nu a intrebat nimeni de el.acum ca e bine vor sa vina sa joace gratis ,ba sa aduca si bani de acasa daca se poate.nu te lasa florine "aburit"de practicile lor securiste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează