FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lupu s-a luat de Hanca! Căpitanul lui Dinamo n-a acceptat: "Mi-a spus direct că e supărat pe mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 22:14

Evoluțiile lui Sergiu Hanca îl pune pe gânduri și pe Dănuț Lupu, care recunoaște că a avut mai multe discuții cu el, iar căpitanul lui Dinamo s-ar fi supărat pentru că fostul fotbalist i-a spus lucrurile direct, fără să-l menajeze. 

"Eu am avut o discutie cu el anul trecut şi s-a suparat puţin pe mine. Eu vreau sa îl fac să înteleagă, cea mai bună calitate a lui a fost alergarea! Trebuie să recunoaştem şi nu trebuie să se supere pe nimeni.

Şi la acest prim meci din acest campionat a avut probleme, nu ştiu, poate pentru că îşi doreşte prea mult, că încearcă prea mult. Dar eu cred că uşor, uşor, va reveni jucătorul care a fost anul trecut.

Mi-a spus direct că e supărat pe mine. Mai merg pe la antrenamente şi mai vorbesc cu ei aşa... L-a deranjat faptul că am fost direct!

Dar i-am spus că eu îi vreau binele, nu răul şi dacă am spus asta, am spus ca el să înţeleagă că are nişte calităţi pe care uşor, uşor le-a pierdut şi va trebui să facă ceva să le recapete”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  09 Februarie 2018, 16:31

Frati dinamovisti!Voi realizati in ce hal a ajuns Dinamo,daca a ajuns si un parlit de scuter-care nu a "scuterizat"nimic pana acum-sa se amestece el la antrenamentele echipei si sa le faca el atentionari jucatorilor-probabil de genul "da fuga ba",cum facea si ala care cica e antrenor cu portarii!Miriuta se vede ca nu e sigur de postul lui,daca permite asa ceva!Contra l-ar fi luat in suturi, iar unul ca Olaroiu, l-ar fi lasat lat,daca si-ar fi permis asa ceva!

magic4ever
magic4ever  •  09 Februarie 2018, 10:41
Postat de 1745flo pe 09 Februarie 2018, 09:09

Poate ca ar trebui să revină pe postul sau de fundaș dreapta!

Nu face bine faza defensiva...este mai bun Romera decat el...cred ca trebuie sa ia loc pe banca de rezerva,avem jucatori mai buni decat el pe postul ala...Torje, Salomao, Pesic...

192486884818821
Mihnea Ilie  •  09 Februarie 2018, 10:05

Evolutiile il pune pe ganduri...ziaristi ***...traiasca ,,facultatea,, Spiru Haret,D Cantemir si altele...***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează