FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

“Măgării marca FRF!”

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Ceahlăul va contesta la comisiile UEFA faptul că Iaşiul, Oţelul şi Buzăul au primit licenţă.

După două zile de deliberări, Comisia de Apel a Sis­te­mului naţional de licenţiere a ho­tă­rît că Poli Iaşi, Oţelul Galaţi şi Gloria Buzău rămîn în Liga I. Forul federaţiei a considerat că cele trei cluburi res­pec­tă condiţiile impuse de re­gu­lament şi le-a acordat li­cen­ţa pen­tru campionatul 2008-2009, du­pă ce prima instanţă le-a respins do­sarele fiindcă nu îndeplineau cri­te­riul financiar. Dacă una dintre echi­pe n-ar fi primit licenţa, atunci era retrogradată, iar Ceahlăul (lo­cul 15 anul trecut) ar fi rămas în Liga I.

Nemulţumiţi de decizie, nem­ţe­nii ameninţă Federaţia cu UEFA: “Cei de la UEFA urmăresc strict regu­la­men­tul şi nu ştiu de măgăriile finan­ci­are de aici. FRF riscă nepro­gra­ma­rea echipelor româneşti în sezo­nul vi­itor al cupelor eu­ro­pe­ne!”, a tunat pre­şedintele CA, Viorel Măs­tă­­că­nea­nu. Preşedintele de onoa­re Gheor­­ghe Ştefan a comen­tat: “O decizie total injustă! De acum, nici noi n-o să ne mai plătim da­toriile”. În 2007, FRF a fost amen­dată cu 37.000 € de către UEFA pentru că a acordat ilegal licenţă Jiului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
 •  02 Iunie 2008, 12:14

STEFAN -ales primar din primul tur cu 79,31% din nr.de voturi valabil exprimate! Mentionam ca municipiul PIATRA NEAMT a fost pe primul loc pe tara la municipii ca participare la vot, 49,84%! Pentru cei care l-au contestat pe PINALTI le spun sa se duca la "furat", este cel mai legitim primar din ROMANIA, la numar de voturi valabil exprimate!

 •  29 Mai 2008, 22:41

STEFAN cere sa se respecte regulamentele! Tu ai respectat macar regulamentul de ordine interioara cand ai fost la scoala, sau la servici daca...lucrezi?

 •  29 Mai 2008, 22:10

Stefan crede ca iara o sa traga sfori sa ramana pe nederept in liga I .Nu stiu cum de nu ii este rusine,cum a facut si anul trecut.Este strigator la cer cum incearca din nou pe alte cai decat fotbalul.Sunt de parerea ca daca o echipa din Liga 1 ar retrograda din cauza ca nu a primit licenta, sa-i ia locul una din divizia B,care s-a batut pt promovare si nu una care a facut blaturi si care in final,chiar cu blatul de la Criova,s-a bagat singura in B.Sper sa ramana acolo unde ii este locul,IN B.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează