FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Magician de 17 milioane €! Petrolul l-a adus la echipă pe Ziani, un algerian de 33 de ani pentru ale cărui transferuri s-a plătit în total o sumă considerabilă

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 00:00

Cel puțin pe hîrtie, Petrolul a dat lovitura. Pe mîna lui Schumacher a ajuns Karim Ziani, internațional algerian care a participat și la Campionatul Mondial din 2010 și care a semnat un angajament pînă la finalul campionatului cu trupa prahoveană.

Micuțul coordonator de joc recunoscut pentru tehnica sa sclipitoare a fost obiectul unor transferuri pe bani grei de-a lungul anilor. În 2006, Sochaux a plătit 2 milioane de euro pentru transferul de la Lorient. Un an mai tîrziu, cei de la Sochaux l-au vîndut la Marseille pe nu mai puțin de 8 milioane €! După alți doi ani, în 2009, francezii l-au vîndut în Germania, la Wolfsburg, pentru 7 milioane €.

În Germania nu a rupt gura tîrgului și, după un împrumut în Turcia, la Kayserispor, a luat drumul țărilor arabe, începînd cu vara lui 2011. Acolo a evoluat în Qatar, la El-Jaish și la Al-Arabi, după care a plecat în Emiratele Arabe Unite, unde a jucat pentru Ajman Club și Dibba Fujairah. Din vara lui 2015, Ziani nu a mai evoluat nicăieri!

249 de meciuriși 20 de goluri a bifat algerianul în primele divizii din Franța și Germania

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dornavatra
dornavatra  •  02 Februarie 2016, 19:31

La ce situatie e la Petrolul, doar bomba atomica sau al treilea razboi mondial o mai pot salva de la faliment, dupa retrogradare, evident. Nu lotul sau staff-ul tehnic ar fi de vina, ci hotii de la Primarie si de la conducerea clubului. Pacat, ca asta s-a mai intamplat si pe la Pitesti, Timisoara, Craiova, urmeaza Cluj, Brasov etc. Cand toata lumea urla ca la Ploiesti se finanteaza de la bugetul local, primarul si patronatul clubului imparteau banii intre ei. La club nu a ajuns nimic. Din ce am mai citit pe alte site-uri, un grup restrans de investitori locali ar vrea sa preia majoritatea actiunilor, insa *** din conducere vor sa vanda datoriile clubului de vreo minus 7-8 milioane pe vreo cateva sute de mii de euro, adica pe vreo plus 7-8 milioane de euro. Pai asta e club de 7-8, poate 9 milioane de euro? Despre ce vorbim ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1290924950924800
Puiu Bzn  •  02 Februarie 2016, 11:39

Greșit! Sanmartean când a ajuns la Steaua avea continuitate, venind după 3-4 ani excelenți la Vaslui, cu o echipa care, probabil acum, ari defilat prin campionat. În rest, bafta Petrolul!

798598760210452
Oncescu Alexandru-Nicolae  •  02 Februarie 2016, 09:54
Postat de mplttev pe 02 Februarie 2016, 09:19

De unde-i aduceți măi băieți? Nu găsiți tineri juniori pe maidanele patriei pe care să-i antrenați și să-i promovați la prima echipă? Aduceți numai ciulefe dezumflate care n-au mai dat în minge de luni bune și care "sigur" vor scoate echipa din impas. Proastă orientare, vă spune un ploieștean care a jucat fotbal la Petrolul.

Pentru ce are Petrolul acum in lot, este un transfer excelent pentru voi. Chiar daca are 33 de ani si chiar daca nu a mai jucat de cateva luni. Pana la urma si Sanmartean nu era departe de Ziani cand a venit la Steaua, putini dandu-i sanse, la varsta asta sa se impuna. In plus, este un transfer facut pentru a salva Petrolul de la retrogradare, in pay-off. Si Ziani o poate face cu succes datorita experientei, dar si talentului pe care le poseda.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează