FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - MACCABI TEL AVIV, MÂINE, 21:00, DIGISPORT

Magician pentru retur » Grigoraș speră să-l pună pe picioare pe Sânmărtean până la manșa secundă cu Maccabi

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 00:00

GSP.ro a dezvăluit în exclusivitate luni seară că Lucian Sânmărtean va semna cu Pandurii, informație confirmată ulterior de oficialii gorjeni.

Dorit de Astra, CSU Craiova, ASA și Voluntari, mijlocașul de 36 de ani a fost convins de Anamaria Prodan și de Narcis Răducan să accepte oferta trupei din Târgu Jiu.

"Faptul că voi face parte timp de un an dintr-o echipă precum Pandurii nu poate decât să mă bucure. Sper să am evoluții bune și să-mi ajut noii colegi cât mai mult. Mulțumesc din suflet familiei pentru sprijin si domnului Narcis Raducan" a fost prima reacție a lui Lucian.

Sânmărtean va ajunge astăzi de la Cluj la București, apoi va pleca la Severin, acolo unde va urmări din tribună debutul continental al Pandurilor, în turul 3 preliminar al Europa League. "Am reușit să aducem unul dintre cei mai apreciați jucători români, un magician. Gorjul îl așteaptă cu brațele deschise. O să fie inclus pe lista UEFA și îl vom vedea pe teren la meciul retur. Momentan e în urmă cu pregătirea, dar o să intre rapid în programul lui Grig și va recupera. Fără Anamaria Prodan acest transfer nu se realiza niciodată", a declarat Răducan.

8.000 de euro lunar

Surse autorizate au dezvăluit că Lucian va avea cel mai mare salariu din lot, 8.000 de euro pe lună. "Am spus clar că plafonul salarial a scăzut cu 25% față de sezonul trecut, dar trebuie să ne menținem în fruntea Ligii 1. Lucică știe foarte bine situația din România, noi nu l-am mințit, i-am spus exact cum stă treaba. Nu argumentul financiar a contat", încheiat boss-ul Pandurilor.

300.000 €e cota de piață a lui Sânmărtean, conform transfermarkt.de

21 de prezențea strâns Lucian în tricoul echipei naţionale, una chiar la Euro 2016

6 goluria marcat Sânmărtean pentru Al Ittihad sezonul trecut, în 20 de partide de campionat

Au adus și un atacant

După transferul lui Sânmărtean, gorjenii s-au înțeles și cu golgeterul sezonului trecut din Liga a 2-a, Valentin Alexandru. Vârful de 24 de ani a evoluat la Dunărea Călărași și s-a pregătit cu Rapid pe timpul verii, însă a decis să plece din Grant, având în vedere situația complicată a giuleștenilor. Printre formațiile la care a mai evoluat Alexandru se numără Săgeata Năvodari, CS Otopeni și FC Clinceni. Cota sa e de 300.000 de euro, însă gorjenii nu vor plăti această sumă pentru achiziție, ci vor ceda 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului de la Pandurii.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează