FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai mulţi bani

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Ca să nu-i piardă şi pentru a-i linişti, Dinamo le-a mărit contractele lui Pulhac şi Ropotan la 70.000 de dolari.

Înainte de a pleca ieri în Ger­mania, fundaşul stînga Cristi Pulhac (23 de ani) şi mijlocaşul defensiv Adrian Ropotan (22 de ani) şi-au prelungit contractele cu “cîinii” pînă în vara lui 2013, dar, cel mai important, li s-au mărit sala­riile! Aşa cum au tot cerut în ultimul sezon, cei doi fotbalişti, printre cei mai slab remuneraţi în Ştefan ce Mare, au primit măriri consi­derabile ale salariilor, fiecare ajun­gînd să cîştige cîte 70.000 de dolari, iar suma va creşte cu 20 procente pe fiecare an de con­tract, în funcţie de performanţele indivi­duale ale jucătorilor.

Decizia şefilor i-a satisfăcut pe ambii fotbalişti care cîştigau puţin la echipă, deşi sînt consideraţi impor­tanţi pentru Dinamo. Pulhac avea o remuneraţie de 28.000 de do­lari pe sezon, iar Ropotan, 30.000 de dolari. În plus, ambii aveau oferte din străinătate, din Ger­­mania, şi astfel, prin mărirea sala­riilor, conducerea clubului a dorit să-i mai liniştească.

92 de meciuri a jucat Pulhac în Liga I pentru Dinamo.

56 de partide are Ropotan în tricoul “cîinilor”.

Se pregătesc alţi trei

Moţi şi Adrian Cristea sînt cei cărora li se vor mări salariile în urmă­toa­rele săptămîni. Chiar dacă este dorit insistent de către Lazio, stoperului de 23 de ani i se va dubla contractul actual de 50.000 $, ideea fiind aceea că şi dacă va pleca la Roma, acolo poate să-şi negocieze un salariu mai mare decît ar vrea să-i dea biancocelestii. Şi lui Adrian Cristea aproape că i se va dubla sa-la­riul de 50.000$. Iar lui Ilie Ior­da­che i s-a promis că dacă va face un turneu bun în Germania va semna un nou acord, îmbunătăţit financiar faţă de cel actual, cifrat la 18.000 $.

Bratu visează la Champions League

De ieri s-a alăturat lotului şi atacantul Florin Bratu (28 de ani), acesta avînd o vacanţă prelungită din partea staff-ul tehnic. Fotbalistul a plecat şi el în Germania, aşteptîndu-se la un sezon remarcabil şi la primul titlu personal, de campion, cu Dinamo: “Nu ştiu ce schimbări va efectua Mircea Rednic, eu mă voi pregăti exemplar pentru a fi titular. Îmi doresc titlul, Cupa României, un parcurs cît mai lung în Cupa UEFA, iar la anul, clar!, grupele Champions League”.

“Zilele lui Lobby la Dinamo sînt numărate”

Site-ul francez lavoixdessports.com a notat ieri că Bogdan Lobonţ (30 de ani) va părăsi în curînd pe Dinamo cu destinaţia Italia. “Zilele fotbalistului la Dinamo sînt numărate! Relaţia sa cu Mircea Rednic nu e una dintre cele mai bune, aşa că portarul ar putea pleca în Italia, acolo unde îl aşteaptă Fiorentina sau Sampdoria”, au scris francezii. Şi Lazio încă mai este interesată de internaţionalul român, care, momentan, este în vacanţă, în China, cu iubita sa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  23 Iunie 2008, 14:25

Moti,Pulhac,Cristea su Ropotan ar merita sa castige peste 200000 euro pe sezon deoarece sunt cei mai valorosi fotbalisti de la Dinamo.

 •  23 Iunie 2008, 11:43

mama ce salarii au astia =))))

 •  23 Iunie 2008, 11:20

Ce bataie de joc...Auzi, i s-a marit salariul la 70 de mii de DOLARI !! Adica 50 de mii de euro...Adica 4000 de euro pe luna. Dar deh...Daca a tinut....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează