FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a ajuns din nou la mâna Marijanei Kovacevic » Când poate reveni Edjouma

Malcom Edjouma // FOTO: Imago
Malcom Edjouma // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 18:28 / Actualizat joi, 04 mai 2023 22:46

Gigi Becali a dezvăluit că mijlocașul defensiv Malcom Edjouma (26 de ani) va merge în Serbia, pentru a se trata la celebra Marijana Kovacevic.

Francezul, care a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon, a ratat meciul cu Universitatea Craiova după ce a suferit o leziune musculară.

MM Stoica și Cristi Balaj, reacții dure după ce Vassaras s-a pronunțat în cea mai „fierbinte” fază a etapei: „Ia-ne de proști, dar nu ne lua de orbi!”
ARBITRAJ
MM Stoica și Cristi Balaj, reacții dure după ce Vassaras s-a pronunțat în cea mai „fierbinte” fază a etapei: „Ia-ne de proști, dar nu ne lua de orbi!”

Malcom Edjouma se va trata la Marijana Kovacevic

În mod normal, accidentarea l-ar ține departe de teren o lună, dar Edjouma se va trata în Serbia, iar FCSB speră să-l poată folosi în meciul cu CFR Cluj (14 mai).

„Da, Edjouma merge în Serbia. M-a întrebat MM Stoica ce spun despre asta. Eu spun că avem nevoie de el. Dacă se duce acolo, îl vom avea chiar la meciul cu CFR Cluj. E posibil să avem nevoie de el în repriza a doua. 

El e un jucător foarte bun, are calități extraordinare. Dacă acum am începe campionatul, el ar fi titular. Dar acum mai sunt câteva meciuri și nu mai putem risca. Trebuie să securizăm meciurile. Trebuie jucători care participă foarte bine la faza defensivă, că nu trebuie să luăm bătaie”, a spus Gigi Becali în emisiunea „DigiSport Special”.

Malcom Edjouma, la fel de productiv ca Florinel Coman la FCSB

În actualul sezon, ținând cont de toate meciurile, campionat, Europa, Cupa României, Edjouma ocupă locul 2 în ierarhia fotbaliștilor care au produs cele mai multe goluri. A marcat de 11 ori, doar Compagno e peste el, dar a și oferit 3 assist-uri. 

JucătorGoluriPase de golGoluri produse
Compagno15-15
Edjouma11314
Fl. Coman9514
Cordea9413
Radunovici4711
Oct. Popescu3710
Dawa527
Olaru167

1,5 milioane de euroe cota actuală a lui Edjouma, de 3 ori mai mare decât cea pe care o avea când a fost cumpărat de FCSB de la Botoșani, în februarie 2022, în schimbul a 330.000 de euro

6,03e media notelor GSP ale lui Edjouma pentru prestațiile din acest sezon, e pe locul 3 la FCSB, după Șut (6,10) și Compagno (6,05)

Cine e Marijana Kovacevic

  • e licențiată în farmacologie și timp de 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice
  • s-a specializat și în fizioterapie, iar în urmă cu 18 ani și-a deschis propriul cabinet, la Belgrad
  • s-a specializat în tratarea accidentărilor, a celor musculare în special
  • refuză să dezvăluie ce conține substanța care e introdusă în corpul sportivilor, însă nu există niciun risc de dopaj, toți sportivii care au fost testați după ce s-au tratat la ea au ieșit negativ
  • în 2010, Marijana a făcut parte din delegația oficială a naționalei Serbiei care a participat la Campionatul Mondial

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi 

Citește și: 

Negocieri finalizate: a semnat pe 3 ani cu FCSB! » Gigi Becali a reușit să-l convingă până la urmă

S-a speriat FRF de Gigi? Comisia de Disciplină a dat un verdict surprinzător, după ce arbitrii și Kyros Vassaras l-au reclamat pe Becali

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Banila13
Banila13  •  05 Mai 2023, 05:35

Jiji,Nimiculescu are un gol iar Dawa 5 marcate.Niciunul nu joaca bine pe postul lui așa ca inversează-i , sa nu tot jucam cu 2 in minus.Mai mari sunt șansele sa de-a gol Dawa decât gluma din Arad , plus ca nu mai are cine face penaltiuri dacă-l treci in atac .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează