FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mama lui Alibec îl apără pe stelist după escapada la munte: "Purta ochelari de schi din cauza unei semipareze! Nu a schiat"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 11:02

Atacantul Denis Alibec, 26 de ani, nu a făcut parte din lotul FCSB pentru meciul cu Viitorul, 2-0, și a profitat de timpul liber, plecând la munte, unde s-a fotografia pe pârtia de schi.

Emilia Stroe, mama lui Alibec, a vorbit despre situația stelistului, spunând că acesta nu a schiat, lucru interzis de regulamentul de ordine interioară de la FCSB, că a purtat ochelari de schi din cauza unei semipareze și că a plecat la munte după ce a aflat că nu va juca împotriva Viitorului.

"Denis a plecat la munte cu familia, cu sora mea și cumnatul meu. El nu a schiat, nu știu de ce spune lumea asta. El purta acei ochelari pentru că are o sensibilitate. A suferit o semipareză și a rămas cu sensibilitate la ochi. A ținut ochelarii cât s-a plimbat pe pârtie și cât s-a dat cu telescaunul. Cum își poate închipui cineva că schiază? A plecat două zile la munte, cu familia. A plecat seara, după ce s-a anunțat lotul pentru meciul cu Viitorul. Dintre jucătorii accidentați din lotul Stelei, câți au venit aseară la meci? De ce doar de Alibec se vorbește?

El încă nu e 100% recuperat după acea pubalgie. Nu știe dacă să se opereze. E bulversat. Unii doctori zic să facă operația, iar alții îi spun că nu trebuie. Nu știe ce să facă, părerile sunt împărțite. El se pregătește 2-3 zile bine, iar după aceea revin durerile.

Se vorbește că e capricios și că e rasfățat. De ce nu se vorbește că joacă cu semipareză? A făcut semipareză după meciul cu CFR Cluj, când a fost eliminat (n.r. februarie 2017). Cum să spui că nu se sacrifică unul care joacă așa? A ajutat echipa, a tras-o după el.

Nu este adevărat că Denis vrea să plece de la Steaua, este echipa cu care a ținut de mic copil, datorită căreia s-a apucat de fotbal", a spus Emilia Stroe la TV Digi Sport.

869872 04 alibec

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
485809194904413
Costel Tudor  •  18 Decembrie 2017, 20:54

Madam Alibec este principala vinovata de comportamentul odraslei ei !!! Asa educație , asa comportament ! Acum este insa prea tarziu !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Decembrie 2017, 13:57

Daca sunt adevarate in totalitate afirmatiile dnei Emilia Alibec, atunci Denis este cu adevarat zdruncinat nu numai fizic, cat si psihic. Pentru aceasta stare a sa de vina este - in aceeasi masura - atat el, cat si cuplul Coman-Sumudica, acest cuplu distrugandu-i realmente cariera. Este foarte posibil ca medicatia administrata sa fi fost una de-a dreptul nociva, una care i-a afectat ireversibil relatia om-mediu. Este posibil sa i se fi administrat medicatie din gama depresiva care il face dependent de anumite substante. Cred ca se cere urgent o investigatie, mai ales in posologia tuturor medicamentelor utilizate de-a lungul timpului. Avaind foarte multe cunostinte in Ploiersti, am auzit fel de fel de zvonuri legate de o anume "medicatie" utilizata de catre jucatorii Astrei, inclusiv cele care dau o anume stare de euforie inainte de partide.

tgbre
tgbre  •  18 Decembrie 2017, 13:52

maica -sa mai bine ar tacea. ii face mai mult rau.cine cumpara jucatori cu pareza?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează