FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mama lui Alibec vorbește de transferul atacantului: "Este la Steaua! Am vorbit cu Becali" » Dezvăluiri despre accidentarea jucătorului: "Încă nu e refăcut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 18:23

Denis Alibec este în centrul atenției, după ce Gigi Becali a anunțat că jucătorul va fi al Stelei începând cu luna decembrie.

Elena Stroe, mama jucătorului, a vorbit la DigiSport despre situația atacantului și despre problemele medicale pe care acesta încă le are.

"Da, Denis este la Steaua. Am vorbit cu domnul Becali, dar a fost o discuție privată și nu este corect și moral să vă dezvălui ce am vorbit acolo. Momentan, el este încă jucătorul Astrei,  până la iarnă, și nu este normal să vorbim acum prea multe.

Denis a fost înțeles greșit. I s-a făcut o imagine de puturos, de jucător care nu trage la antrenament. Totul este fals. Adică se pregătește serios, merge mai devreme la antrenament, stă și după aceea, face recuperare. Trebuie să țineți cont că el acum vine după o accidentare și evoluează cu infiltrații. În plus, este chinuit și de o pubalgie. A tras de el până acum. Nici antrenamentele nu le-a făcut 100%, dar sunt foarte încrezătoare că până la iarnă va fi bine".

Mama fotbalistului a vorbit și despre atitudinea de pe teren a lui Denis.

"Da, el comentează foarte mult pe teren și dă din mâini. Așa face de când era mic. Dar când nu e pe teren se transformă. Are dublă personalitate".

"De 7 ani, Alibec nu a prea mai mâncat ciocolată. Nici suc nu bea. Da, fumează, dar nu mult. Fumează cam 3-4 țigări pe zi" Elena Stroe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
898820736808059
Mihai Catalin Danciu  •  29 Septembrie 2016, 11:23
Postat de Mario Durm pe 28 Septembrie 2016, 23:52

Si uite cum se adevereste din nou ca majoritatea spectatorilor fecesebisti pentru ca suporteri n-ai cum sa ii numesti... sunt ip0criti. Daca acum cateva luni il criticau si injurau pe Denis Alibec, acum isi schimba RADICAL opinia ridicandu-l la rang de ZEU. WOW! BRAVO!

Si te oftici ?

1686525761599040
Mario Durm  •  28 Septembrie 2016, 23:52

Si uite cum se adevereste din nou ca majoritatea spectatorilor fecesebisti pentru ca suporteri n-ai cum sa ii numesti... sunt ip0criti. Daca acum cateva luni il criticau si injurau pe Denis Alibec, acum isi schimba RADICAL opinia ridicandu-l la rang de ZEU. WOW! BRAVO!

vasglo
vasglo  •  28 Septembrie 2016, 20:46
Postat de idi53 pe 28 Septembrie 2016, 20:17

Baiatul mamei se face cioban!

Ce zici daca ai sa vezi in iarna si un "***" care acu' poarta *** ros -alba?!...-:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează