FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC VOLUNTARI 1-1

Mangia explică de ce i-a cerut socoteală lui Claudiu Niculescu la finalul meciului CS U - Voluntari » Săgeţi către oamenii de la LPF

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 22:53

Devis Mangia, tehnicianul celor de la CS U Craiova, a avut un dialog mai aprins cu Claudiu Niculescu la finalul meciului pe care oltenii l-au încheiat la egalitate, 1-1 cu Voluntari şi susţine că ar fi auzit "cuvinte în plus" rostite de tehnicianul român.  

"Nu, nu s-a întâmplat nimic urât, mi s-a părut că am auzit ceva cuvinte în plus. Nu e nicio problemă cu el", a spus Mangia la Look TV. Vezi aici reacția lui Niculescu!

Acesta a adăugat că echipa sa ar fi trebuit să câştige partida cu Voluntari și a criticat modul în care LPF a stabilit meciurile din calendarul competiţional.

"Nu am făcut un meci mare. Era un meci pe care l-am fi putut câştiga, dar pe care acum îl luăm ca pe o lecţie să creştem. Am făcut erori şi trebuie să învăţăm din ele.

Sperăm ca următoarea dată când se va face calendarul de joc să fie mai atenți, am avut trei meciuri în 6 zile. E dificil să joci aşa. Cred că merităm un anume respect. Urmează trei meciuri în deplasare, dar va fi câte unul pe săptămână, vom avea timp să ne pregătim", a adăugat tehnicianul italian.

"Antrenorul gazdelor m-a certat, nu știu ce voia. Probabil era nervos că au fost acele trageri de timp în prelungiri. Mi-a zis ca dacă am ceva să-i reproșez să vorbesc în italiană. Eu vorbesc italiană, dar el vorbește românește?"
Claudiu Niculescu, antrenor Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Septembrie 2017, 13:48

si a cam luat impresii mari acest mingia,e si asta vreun mare om acum ?? hai fugi la tine, macaronare,lasa vrajelile !

348990645552431
Cristian Ionescu  •  23 Septembrie 2017, 13:40

Niculescu, caine batran, dupa ce a crezut ca poate lua cele 3 puncte, a dat ordin ca toti cei atinsi de cineva de la Craiova, sa cada pe jos si sa se vaite ca niste babe. Trebuie sa recunoastem ca cei de la CSU nu prea au aparare, dar si cand vezi un joc antifotbal, nu prea iti mai vine sa te uiti. A jucat mai demn SEPSI decat Voluntari - meci cu pase si goluri ; numai asa putem sa ne bucuram de acest sport !

152919061803427
Viorel Dan  •  23 Septembrie 2017, 11:22

Cum vrei tu ca un "imperialist"italian sa vorbeasca romaneste in"COLONIA" Romania in care "a inteles doar cateva cuvinte in plus" rostite de "anonimul fotbalist" Claudiu Niculescu !!! Dar "marele Mangia" unde o fi jucat fotbal !?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează