FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MApN face noi precizări cu privire la negocierile cu Gigi Becali! Vestea pe care o așteptau toți steliștii

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 13:21

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, e convins că Steaua și MApN vor ajunge în cele din urmă la un consens în ceea ce privește stadionul, baza de pregătire, dar și sigla, pe care campioana nu o mai poartă în piept de un an și 4 luni. 

"Într-o lună ne întoarcem în Ghencea", era anunțul făcut de Gigi Becali în urmă cu câteva zile. Aceste cuvinte au mari șanse să se adeverească. 

"Vrem să venim cu o deschidere totală şi bune intenţii. Am imprimat această notă de deschidere şi sunt extrem de încurajat de rezultatele acestei prime intâlniri.

A fost interesant şi impresionant chiar faptul că am fost, iată, pe aceeaşi lungime de undă.

Şi noi, MApN-ul, şi cei de la clubul Steaua, prin vocea lui Gigi Becali. Sigur că ne-ar bucura ca ei să folosească şi stadionul. Este bine că a început discuţia", a declarat ministrul, pentru ProTV.

...despre evaluarea mărcii: "Evaluarea a fost făcută după o metodă foarte sofisticată de calcul. Evaluarea nu o face MAPN-ul, ci o firmă specializată în aşa ceva. Au fost luate în vedere toate disciplinele sportive, nu numai clubul de fotbal", a mai spus Mihnea Motoc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
marian0904
marian0904  •  20 Martie 2016, 22:38

Dl Motoc o lasa mai moale. O da ca evaluarea cuprinde toate disciplinele, nu numai clubul de fotbal. Intrebare: despre ce club de fotbal gavareste Motoc? Despre FC Zisu sau CS Talpan? Ca s-a uitat ca mata-n calendar pe o evaluare de activ necorporal nu-i de mirare la asa un tehnocrat, dar putea sa-si dea seama ca respectiva evaluare acopera mizeriile generalilor de tinichea de la CSA. Intre timp *** isi vad linistiti de treaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolae_plesita_1986
nicolae_plesita_1986  •  20 Martie 2016, 16:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Voi nu stiti cine a fost nicu plesita mai baieti , el conducea securitatea si era securist dar stelist de-al nostru...Nu sufla dinamo in fata noastra ca venea imediat ordin de sus de la Emil... si tot castigam...

catalynn
catalynn  •  20 Martie 2016, 16:48
Postat de andy_2008 pe 20 Martie 2016, 15:36

Intrebarea este dc da cineva 500 000 euro pe sigla lor de 57 000 000 euro?Stadionul a ajuns o ruina,nu era corect sa dea ciobanul 30 000e pe luna?

E bine ca s-au început negocieri in limitele bunului simt. Majoritatea steliștilor suntem de partea MApN, pt ca pana la urma banii aia sunt ai tuturor contribuabililor, nu ii ia Motoc, Talpan, Boroi etc. acasa, deci jiji si-a pus lumea in cap in clipa cand a devenit zgârcit si a început sa se uite la mărunțișuri. Insa cand cei din MApN au început sa iasă din limitele rezonabilului, si au mai si venit cu aberația de 57 mil euro lumea i-a lasat din brațe si au început sa ii dea dreptate si ciobanului. Stadionul, ca orice imobil nefolosit, a început sa se degradeze, insa asta nu e acum o problema, pt ca urmează sa fie renovat si modernizat pt CE de peste 4 ani.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează