FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MApN-ul a găsit deja sponsori pentru Steaua: "Au pus o singură condiţie"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 22:11

Florin Talpan, juristul celor de la MApN, a dezvăluit că mai mulţi oameni de afaceri s-au arătat dispuşi să investească la Steaua, dacă echipa va fi preluată de Armată.

"M-au contactat deja oameni de afaceri care doresc să investească la Steaua. Singura condiție este să existe o singură echipă. Cea înființată în Liga 5 poate să devină echipa a doua sau chiar a treia a clubului", a spus Florin Talpan la DigiSport.

CSA înscrisese deja o echipă în Liga 5, însă a hotărît să o retragă pînă la urmă şi să înceapă din sezonul viitor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (137)
inexistentus
inexistentus  •  02 Septembrie 2015, 17:25

Talpan Mascoto... dupa ce ca promiti in stilul lui Ceausescu, nici macar nu dai un nume al acelor oameni de afaceri. O sa va dea Becali echipa inapoi, sa vedem, daca veti fi mai descurcareti ca cei din Coreea de Nord. Desi pentru voi e mai bine sa moara vaca, daca nu aveti profit monetar de pe ea, parca va vad ofticati la ugerul ei ca nu stiti s-o mulgeti.

1568787050039454
Dan Matei  •  02 Septembrie 2015, 13:52

*** din toate tarile....uniti-va........tranpalan va asteapta sa dati bani pt. o viitoare fasta echipa a armatei cu cai de lemn.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  02 Septembrie 2015, 13:48

Talpan a inscris ieri echipa in liga 5,toate peluzele au iesit ca merg vineri la meci,etc,traditie,trup si suflet pentru armata....Aplauze pentru talpan care il pune la colt pe Gigi,uraaaaaa,uraaaaaaaaaaaaaa.... Azi Bumbescu spune ca a fost o MICĂ eroare,nu se mai inscrie echipa,ramane pentru la anul....Mai e ceva de spus peluzistilor?Sunteti ridicoli,cu Talpan in frunte....

Vezi toate comentariile (137)
Comentează