FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - POLI TIMIŞOARA 0-0

Marea plictiseală » Duel steril între ultimele două clasate în Liga 1: ASA - ACS Poli 0-0

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Ultimele două clasate ale Ligii 1 s-au duelat steril pe stadionul celor de la CFR, terenul de la Târgu Mureş având probleme cu încălzirea.

Clujenii s-au trezit cu un meci de fotbal pe arena CFR-ului, chiar dacă echipa oraşului joacă de abia în seara asta. Nefiind vorba de echipa lor, meciul a strâns fix 100 de bilete vândute.

Terenul celor de la ASA Târgu Mureş a fost impracticabil, aşa că jocul mureşenilor cu Timişoara s-a mutat la Cluj, pe un gazon impecabil. Cu toate că au putut profita de un teren de fotbal perfect pentru vremea de afarş, cele două combatante au "omorât" total noţiunea de fotbal. Ce plictiseală!

E adevărat, misiunea tehnicianului lui ASA, Ilie Stan, nu e una uşoară având în vedere că mureşenii au schimbat 90 la sută din echipa aliniată în tur.

Dacă Marius Constantin şi Bănel Nicoliţă pot fi consideraţi blazaţi, măcar pretenţii de afirmare puteam avea de la tineri ca Balgiu, Candrea sau Petriş.

De prin minutul 50, jucătorii au mai turat puţin motoarele şi au început să se apropie cât de cât de porţi, dar nimic spectaculos. Marius Constantin a marcat un gol din ofsaid, anulat corect. Atât.

Ilie Stan a fost aproape inspirat prin introducerea lui Andrei Ciolacu în minutul 72, odată cu intrarea fostului rapidist au apărut şi câteva ocazii de poartă ale Mureşului, irosite chiar de atacantul de 24 de ani.

Deşi meciul a fost de adormit copiii, este un mic pas înainte pentru Ilie Stan, care a debutat etapa trecută cu o înfrângere la Astra.

"A fost un meci de care pe care, nu a fost foarte frumos, recunoaştem, dar noi am dat tot ce am putut"
Gabriel Cânu, fundaş Poli Timişoara

"Un meci greu, în special în prima parte, asta e, în partea a doua am avut un gol din ofsaid, nu ştiu dacă a fost sau nu. Până la urmă, e un punct luat"
Viorel Ferfelea, mijlocaş ASA

"Le cer scuze timişorenilor pentru că am fost penibili, am fost morţi, frânţi de oboseală. Doar Dumnezeu ne mai ajută"
Ionuţ Popa, antrenor Poli Timişoara

asa acs 0 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează