FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV / VIDEO L-a alergat să-l bată pe Adrian Ilie: „Îi dădea numai printre picioare și s-a enervat că-l lua la mișto”

Adrian Ilie, la Steaua // foto: GSP +8   FOTO
Adrian Ilie, la Steaua // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 13:30 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 14:08

Marian Bondrea (71 de ani), fost antrenor la echipe precum Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo, Altay și Ceahlăul, a povestit în această dimineață, la GSP Live, cum l-a descoperit pe „Cobra” Adrian Ilie (47 de ani). 

În dialogul cu moderatorul Costun Ștucan, Marian Bondrea a relatat detaliile inedite din spatele transferului fostului atacant la Electroputere.

Marian Bondrea: „Silviu Lung alerga după Adi Ilie să-l bată”

„Cu Ilie a fost o poveste extraordinară. Ne pregăteam să plecăm în cantonamentul de vară, aveam deja lotul format. Mircea Mireanu mi-a spus că are jucători foarte buni, că ar vrea să-i văd. I-am zis că nu am cum, că lotul era format. Până la urmă, nu am mai plecat, că s-a stricat autocarul. În schimb, am făcut antrenament. 

Mircea nu știu cum a aflat de antrenament, dar a venit cu 4 jucători: Adrian Ilie, Gabi Popescu, Mirea și Paraschiv. Când i-am văzut la antrenament, am dat telefon la club să-i luăm. Nu știu ce se întâmpla cu ei, dacă Mireanu nu insista să-i aducă la antrenament.

O chestie hazlie între Ilie și gigantul portar Silviu Lung: la antrenamente îi mai dădea gol printre picioare, iar Silviu alerga după el să-l bată, că-l ia la mișto. I-am zis lui Silviu să-l încurajeze. De atunci, făceau întrecere: «hai, mă, poți să-mi dai gol printre picioare?».

Ilie arunca brazda când pleca de pe loc. Era foarte reținut, nu știu dacă avea dialog cu cineva sau dacă numai cu prietenii lui de la Școala Sportivă, dar a fost rapid acceptat de colectiv, un jucător extrem de cuminte și de util”, a spus Bondrea.

Adrian Ilie a rămas la Electroputere până în 1993, când a fost transferat de Steaua. Au urmat aventurile la Galatasaray, Valencia, Alaves, Besiktas și FC Zurich.

+4 FOTO

CV bogat pentru Marian Bondrea

L-a alergat să-l bată pe Adrian Ilie: „Îi dădea numai printre picioare și s-a enervat că-l lua la mișto”

Marian Bondrea are un CV de antrenor bogat, început cu o aventură la Inter Sibiu, pe care a promovat-o în Divizia A în 1988. A urmat un mandat scurt la Olt Scornicești, apoi unul la Electroputere Craiova, cu care s-a clasat pe 3 în campionat în 1992. 

Angajat ulterior de Universitatea Craiova, Bondrea a cucerit Cupa României alături de alb-albaștri în 1993, iar în sezonul 1993/1994 a încheiat campionatul pe 2.

Au urmat mandate la mai multe cluburi din România, dar și în străinătate, unde a condus formații precum Altay, Hurriya, Al-Hilal U18 și U19, dar și Al-Riyadh.

45 de ani de la ultimul meci al lui Ion Oblemenco în Divizia A, înainte să fie dat afară de la Craiova » De ce e „Tunarul din Bănie” cel mai iubit fotbalist din istoria Universității

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  15 Decembrie 2021, 11:54
Postat de kyil pe 14 Decembrie 2021, 19:31

Adi Ilie era talent nativ,peste Mutu chiar si peste Hagi. Doar ca nu inteleg de ce s a stins ca valoarea doar 28 de ani.

Voi oltenii sunteti in stare sa il vedeti pe Ivan peste Mbappe la ce gandire aveti...niciodata nu a fost Adrian Ilie peste Mutu sau Hagi...

kyil
kyil  •  14 Decembrie 2021, 19:31

Adi Ilie era talent nativ,peste Mutu chiar si peste Hagi. Doar ca nu inteleg de ce s a stins ca valoarea doar 28 de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează