FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Marica, direcționat către Dinamo: "Lasă pretențiile financiare! Rednic va ști să te pregătească pentru națională"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 19:33

Ciprian Marica e la un pas de a semna cu Getafe, deși în această iarnă a fost dorit și de Steaua. Chiar dacă e mai aproape de Spania decît de România, atacantul e sfătuit să vină în țara noastră, dar nu la Steaua, ci la Dinamo.

Ionuț Lupescu îi recomandă atacantului în vîrstă de 30 de ani să nu țină cont de partea financiară și să aleagă Dinamo pentru a reveni și în vederile selecționerului Anghel Iordănescu.

"Eu cred că pentru el ar fi chiar foarte bine să vină în România avînd în vedere că nu a jucat de 4-5 luni sau chiar și mai mult. Important este să se ducă la un club unde va fi înțeles, va fi ajutat. Nu știu acum dacă Steaua este cel mai potrivit club pentru el. Sînt sigur că Mircea Rednic va ști să-l pregătească așa cum trebuie astfel încît să fie folositor și pentru Dinamo și pentru echipa națională" a declarat Lupescu pentru Digisport.

"Sper să-și găsească echipă. Să mai renunțe și el la pretențiile lui salariale pentru că, din pacate, în ultimii ani nu a dovedit la cluburile pentru care a evoluat că este în topul elitelor atacanților din Europa" Ionuț Lupescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  31 Decembrie 2015, 11:34

rebutul asta e prea bagat in'seama; sper sa-l ia dinamo pentru ca sunt sigur ca nu e cu nimic mai bun decat lemnaru. dinamo face o mare gresala dac nu-l pastreaza pe gnohere, e cu mult peste fasonul de marica (are plasament,detenta, tehnica si se descurca pe combinatii si spatii mici cea ce nu am mai vazut de mult timp la un atacant in ***; si culmea, mai si marcheaza)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  31 Decembrie 2015, 11:29
Postat de ciuleavvictorms pe 31 Decembrie 2015, 10:22

din pacate, ai citit doar titlurile, sunt sigur ca nici astea pe toate!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  31 Decembrie 2015, 11:29

HO HO HO.. ...IAR POLEMICI ..PE... -BIBLIOTECI-? ..SAU -CINEMATECI- ? ADEVARU E SIMPLU SI DUREROS... POTI SA FI CITIT SI...BIBLIOTECA DIN ALEXANDRIA :) ..E DEJABA DACA NU ESTI...OM..SI CA SA DEVII UNUL..E -GRELE- DE EXPLICAT CE TREBUIE FACUT....ASTA VA UREZ PT ANUL CE VINE..SA DEVENITI OAMENI

Vezi toate comentariile (49)
Comentează