FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica vorbește despre plecarea lui Stanciu de la Steaua: "Cine te mai ia dacă joci prost la o echipă de pluton?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 11:31

Nicușor Stanciu este cel mai în formă jucător de la Steaua și a atras atenția mai multor cluburi din străinătate.

Mijlocașul de 22 de ani ar putea pleca în vară, iar Ciprian Marica a vorbit despre transferul acestuia și a spus că jucătorul ar trebui să plece la o echipă mare.

"Pentru un jucător, prioritar este să te duci la o echipă la care să joci, dar nimeni nu îți garantează asta. Cu cât echipa e mai mare, cu atât ai şanse mai mici să evoluezi des. Tentaţia e mare să te duci la o formaţie mare, mai ales când se discută de Milan.

E firesc să vrei să mergi la o formaţie uriaşă. Dacă nu reuşeşti acolo, îți poţi găsi un alt angajament la o formaţie bună. Dacă te duci la o formaţie de pluton, cine să te mai ia dacă nu dai randament? Te întorci acasă", a spus Marica la DigiSport.

2.500.000 €este cota luI Stanciu, potrivit transfermarkt.de

Inter Milano și AC Milan sunt primele cluburi mari care au venit după Stanciu. Granzii Italiei l-au urmărit în mai multe meciuri și ar fi oferit 4 milioane de euro, sumă pe care Becali ar fi refuzat-o.

Stanciu, pe care Becali vrea 10 milioane de euro, a jucat în acest sezon în 37 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 14 ori, oferind si 11 pase de gol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Aprilie 2016, 18:33

De ce vorbeste Marica de ceva ce nu stie? Cand a jucat el la Milan? Sau macar....cand a jucat el in fotbalul MARE? Sau ....cand a jucat el fotbal? Un pic pe la Shaktar, teapa apoi data de fratii dinamovisti becali sa se ia un comision bun pe el (a doua oara, prima data a fost dat la Ahmetov sa il ia de la dinamo) de la amaratii aia de nemti care de atunci nici nu prea au mai transferat din rrromania. Au mai transferat peste 10 ani pe un superfotbalist, unul Minim sau cum l-o chema care joaca numai pe la Nationala Romaniei, la el la club nu a mai atins mingea de prin 2015, deci urmatorul fotbalist roman in Bundesliga o sa il mai vedem prin 2026-2027...

1716493408582631
Robert Szi  •  27 Aprilie 2016, 16:50
Postat de cneius pe 27 Aprilie 2016, 13:05

Inter si Milan nu prea mai sint cluburi mari; poate doar cu numele.. In rest bla, bla, bla - ar fi oferit, ar fi cerut, ar fi...

Inter si Milan nu sunt cluburi mari? hai serios... oricum nu cred ca il vor nici aia

cainelup
cainelup  •  27 Aprilie 2016, 15:20
Postat de gsp oficial pe 27 Aprilie 2016, 12:49

marele.calorifer, nu e chiar aşa. Marica a dat două pase de gol în meciurile oficiale din 2016 pentru Steaua şi un gol într-un amical. De altfel, a fost şi mult timp accidentat, apoi a forţat revenirea pentru a ajuta echipa, acesta fiind şi motivul recidivei care îl ţine în continuare departe de gazon.

Daaa.....si, in plus, a avut si pojar cand era mic....Ce tot incercati sa-l vopsiti atata, mai nene !? Sau credeti ca ceilalti nu inteleg lucruri evidente ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează