FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Marius Croitoru a fost exclus din lot de Florin Marin și nu mai poate juca până în vară: "E prima oară când ma antrenez singur"

Croitoru a debutat în
Croitoru a debutat în "A" pe 7 august 2000, în partida Steaua - FCM Bacău 4-3. De atunci a mai evoluat pentru 9 echipe

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

Mijlocașul de 35 de ani a fost exclus din lot de Florin Marin și nu mai poate juca nicăieri până în sezonul viitor.

Experimentatul fotbalist e blocat la Timișoara. Marius Croitoru s-a transferat la ACS Poli după ce a început campionatul la Botoșani, dar tehnicianul Florin Marin l-a exclus în iarnă din lot. Interesant e că fotbalistul de 35 de ani a fost păstrat pe lista de Liga 1 de managerul sportiv Daniel Stanciu.

- Marius, care mai e situația ta?
- Din păcate, aceeași: la Timișoara nu mai pot juca, dar nici în altă parte, pentru că am bifat deja două cluburi în acest sezon. Practic, sunt pe drumuri!

- Cu Florin Marin ai mai vorbit?
- Nu! Dar eu nu am avut niciun conflict cu dânsul! Dacă așa vede dumnealui lucrurile... Oricum, eu am contract cu Timișoara, nu cu antrenorul!

- Daniel Stanciu te-a dorit în continuare, deci mai ai speranțe că vei prinde echipa?
- Conducerea are încredere în mine. În viață sunt și astfel de momente. Lucrurile se pot schimba. Atât timp cât sunt pe lista de 25 de jucători pentru sezonul de primăvară eu sper.

"Eram căpitanul unei echipe europene!" ;)

- Există datorii către tine? Unii colegi de-ai tăi trimiși la formația secundă s-au îndreptat către comisiile FRF.
- Există ceva restanțe, ca peste tot. Nu comentez gestul coechipierilor, poate către ei sunt datorii mai mari, e dreptul lor să-și caute dreptatea.

- Ți s-a mai întâmplat până acum așa ceva în carieră?
- E prima dată când sunt lăsat în afara echipei, dar n-am ce face, trebuie să trec și peste astfel de momente. E foarte dureros pentru mine și familia mea. Ne-am mutat cu toții din Moldova la Timișoara și nu doar pentru două-trei luni!

- Acum regreți pasul făcut?
- Nu am regretat niciodată nimic. Eu am venit cu inima deschisă, am venit când aici era un alt antrenor, domnul Stanciu și Alexa m-au dorit foarte mult. Mi-e ciudă doar că, atunci când am plecat de la Botoșani, am ignorat alte oferte pentru a semna cu Poli... Să nu uităm că nu am venit oricum, ci din postura de căpitan al unei formații calificate în cupele europene!

- La Botoșani de ce nu te-ai întors?
- Nu se pune problema. Îi respect pe cei de la Botoșani și tot ce au realizat acolo, dar nu am avut nicio discuție în acest sens.

13 partidea disputat Croitoru în acest campionat, 4 pentru Botoșani și 9 pentru Poli. A marcat două goluri în tricoul moldovenilor, pe Bega n-a apucat să înscrie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  05 Aprilie 2016, 00:09

Marius vina la Botosani,aici esti respectat de antrenori,spectatori,noi te iubim.Ai gresit trebuie sa recunosti,alegerea rea.

dora
dora  •  26 Februarie 2016, 15:18

Mai poate juca la Botoșani în play out dacă îi dă drumul Timișoara liber de contract.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează