FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

Marius Lăcătuș, discurs fără echivoc: „Dacă eram ministrul Apărării, aș fi interzis FCSB în Ghencea! Îmi dădeam demisia”

Marius Lăcătuș rămâne fidel Clubului Sportiv al Armatei / foto: Cristi Preda (GSP)
Marius Lăcătuș rămâne fidel Clubului Sportiv al Armatei / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 09:56 / Actualizat joi, 24 august 2023 10:29

Legenda stelistă Marius Lăcătuș a reacționat la auzul veștii că FCSB va evolua din nou în Ghencea, în derby-ul cu Universitatea Craiova de pe 2 septembrie. Într-un exercițiu de imaginație, „Fiara” susține că, în cazul în care ar fi fost ministrul Apărării, ar fi făcut totul pentru a bloca accesul clubului lui Gigi Becali în „Templu”. 

Ferm pe poziții, idolul steliștilor rămâne fidel Clubului Sportiv al Armatei în disputa cu FCSB. Lăcătuș afirmă, cu subiect și predicat, că, în locul actualilor decidenți din fruntea Ministerului Apărării, nu ar fi ținut cont de implicarea prim-ministrului Marcel Ciolacu, omul care a făcut insistent lobby pentru ca vicecampioana României să intre în Ghencea.

Veste mare pentru FCSB: CSA Steaua și-a dat acordul pentru ca derby-ul cu Craiova să se joace în Ghencea!
FCSB - CSU CRAIOVA
Veste mare pentru FCSB: CSA Steaua și-a dat acordul pentru ca derby-ul cu Craiova să se joace în Ghencea!

Marius Lăcătuș: „Dacă aș putea, aș interzice FCSB în Ghencea!”

„O obișnuință nu e (n.r. - că FCSB va evolua în Ghencea). Obișnuință e când joci în fiecare etapă programată acasă în Ghencea. Faptul că joci o dată la trei-patru meciuri nu știu cât de obișnuit e.

Pe mine nu mă deranjează. Dacă așa s-a hotărât... eu am zis și înainte. Dacă așa se hotărăște, cine sunt eu să le interzic celor de la FCSB să joace în Ghencea? 

Da, dacă aș putea, le-aș interzice. Dacă eram eu ministrul Apărării, poate o făceam! Asta dacă nu primeam ordin de la primul-ministru! 

Eu nu cred că aș fi acceptat (n.r. - ordinul premierului). Da, îmi dădeam demisia! Ce mare lucru?”, a afirmat Lăcătuș, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

FCSB, înapoi în Ghencea pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

În imposibilitatea de a evolua pe Arena Națională, FCSB s-a reorientat către stadionul Steaua pentru duelul cu CSU Craiova, excluzând varianta „Arcul de Triumf". 

Meciul cu Craiova e unul care atrage în mod normal o asistență mare, iar capacitatea pe „Arc" e extrem de mică, 8.200 de locuri, mult sub cererea care va exista din partea suporterilor.

Din informațiile pe care GSP le are, șefii CSA Steaua nu intenționează să blocheze accesul FCSB în Ghencea pentru duelul cu oltenii. 

Cei care administrează arena au fost mulțumiți de modul în care s-au desfășurat cele două evenimente organizate de FCSB, meciurile cu CFR și Nordsjaelland, astfel că vor oferi arena și pentru confruntarea cu CSU Craiova.

Pentru cele 3 jocuri disputate de rivală în Ghencea, CSA Steaua va raporta încasări, exclusiv din partea celor de la FCSB, de aproape 120.000 de euro.

VIDEO Gigi Becali anunță că partida cu CSU Craiova se va juca în Ghencea: „E greu să ne învingă cineva în România”

Citește și alte știri de actualitate: 

Veste mare pentru FCSB: CSA Steaua și-a dat acordul pentru ca derby-ul cu Craiova să se joace în Ghencea!

FRF a înștiințat UEFA că Gigi Becali a pariat pe Nordsjaelland - FCSB » Reacția imediată a lui Mihai Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (121)
marius1979
marius1979  •  25 August 2023, 13:26
Postat de lefter_popescu pe 24 August 2023, 14:17

Amice, tu ești un decretel care a simpatizat cu Steaua din cazarma Ghencea?

Niciodata…..Dar Nu lam suportat pe Laca(antrenorul) de pe vremea Cand antrena Steaua(FCSB). Nu avea incredere in tineri si juca un fotbal de stil anii 80 prin 2000si. El tinea pe banca pe Kapetanos, Tiago Gomes mai apoi pe Gardos, si juca cu Burdujan. Am vazut Nu de mult un interview cu Lovin care spunea ca Laca e cel mai slab antrenor cu care a lucrat si un om de toata rusinea. Un ranchiunos si inchipuit de rang inalt

rumunek
rumunek  •  25 August 2023, 10:19

Așa, din vorbe, și eu băteam mai bine penalty-ul de la Sevilla sau dădeam un gol în timpul meciului.

mirstelistu
mirstelistu  •  25 August 2023, 08:50

Pacat de fotbalistul Lacatus ca omul lasa mult de dorit se pate șpirtul i-a distrus toti neuronii saracul de el. Oare in ce tara din UE sau din lumea normala mai are armata stadioane sau echipe de fotbal? Sa lasam aia cu traditia si club mare, a fost pe vremea comunistilor acum nu ar trebui sa mai existe asemenea ineptii numite csa sau dinamo in sportul profesionist asa ca mai lasati-ne cu povestile lui lacatus de azi ce invepe sa ne fie scarba de el

Vezi toate comentariile (121)
Comentează