FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

„Unii au zis Steaua, alții FCSB și s-a asimilat” » Marius Lăcătuș, deranjat că „militarii” nu sunt în topul celor mai iubite echipe

Marius Lăcătuș, foto: Cristi Preda (GSP)
Marius Lăcătuș, foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 20:05 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 22:58

Marius Lăcătuș (59 de ani) a comentat rezultatele sondajului de opinie realizat de INSCOP Research, conform cărora FCSB are cei mai mulți suporteri din România, urmată la distanță mare de Dinamo și Rapid.

În 2024, FCSB este de departe cea mai populară echipă pentru o treime dintre respondenţi (33,4%), urmată la distanţă de Dinamo Bucureşti, care are de 5 ori mai puţini suporteri (6,4%), şi Rapid Bucureşti (4,9%). De asemenea, 34,6% declară că nu au o echipă favorită.

S-a îndeplinit ordinul » Ce s-a întâmplat la FCSB după implementarea cerinței lui Gigi Becali
FCSB
S-a îndeplinit ordinul » Ce s-a întâmplat la FCSB după implementarea cerinței lui Gigi Becali

Marius Lăcătuș, deranjat că Steaua nu apare în topul celor mai populare echipe din Superligă

Marius Lăcătuș, legenda Stelei, este deranjat de faptul că CSA Steaua nu apare în sondajul INSCOP realizat la comanda agenției News.ro și este de părere că cei care au realizat sondajul au confundat Steaua cu FCSB, în funcție de răspunsurile pe care le-au primit din partea celor chestionați. Steaua nu apare în top pentru că sondajul a luat în calcul doar echipele din Superligă.

Pe mine mă deranjează faptul că nu e trecută și Steaua acolo în sondaj. Probabil n-ar fi prins podiumul. Eu cred că atunci când s-a întrebat „Cu ce echipă simpatizați?”, unii au zis Steaua, alții FCSB și poate s-a asimilat. N-avem de unde să știm.

Depinde și cum pui întrebarea. Dacă întrebi „Cu ce echipă ții?”, poți să răspunzi Steaua, iar cel care face sondajul să asimileze cu FCSB. Pe mine nu mă deranjează cu absolut nimic, fiecare e liber să aleagă echipa cu care ține. Asta e părerea mea, eu sunt alături de clubul Steaua”, a precizat Marius Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

Reacția directorului INSCOP Research, după sondajul în care FCSB a ieșit cea mai iubită echipă din România

Comparativ, în sondajul din 2013, Steaua Bucureşti era preferată de jumătate dintre respondenţi (51,8%), urmată de Dinamo Bucureşti (8,8%) şi Rapid Bucureşti (5,6%).

„INSCOP Research a măsurat popularitatea echipelor de fotbal în urmă cu 11 ani, în 2013, respectiv la începutul acestui an. Se observă anumite evoluţii în sensul în care ponderea persoanelor care au răspuns la această întrebare deschisă este mai mare în 2024 comparativ cu 2013.

Se observă o scădere a procentului celor care aleg FCSB, comparativ cu opţiunea Steaua Bucureşti din 2013, corelat cu o creştere în 2024 a procentului celor care declară că nu au o echipă favorită de la 34,5% la 19,1%. O posibilă explicaţie a acestor evoluţii ar putea fi legată de sciziunea dintre FCSB şi CSA Steaua Bucureşti”, a afirmat Remus Ştefureac, director INSCOP Research.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Helmuth Duckadam, prezent la Ateneul Român pentru Gala Sportului Românesc: „Este anul FCSB-ului”

Citește și alte știri:

Un președinte de club din Superligă merge pe mâna Rapidului: „De asta cred că luptă cu șanse reale la titlu!”
RAPID
Un președinte de club din Superligă merge pe mâna Rapidului: „De asta cred că luptă cu șanse reale la titlu!”
Gigi Becali, planuri mari pentru un om-cheie de la FCSB: „Îi voi face salariul atât de mare ca să nu mai plece în nicio țară din Arabia! O să stea la mine la biserică”
FCSB
Gigi Becali, planuri mari pentru un om-cheie de la FCSB: „Îi voi face salariul atât de mare ca să nu mai plece în nicio țară din Arabia! O să stea la mine la biserică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
TopSalary
TopSalary  •  08 Martie 2024, 18:15
Postat de iar_locul_doi pe 15 Februarie 2024, 21:51

Randooame daca gasesc acel comentariu in care ai zis de Man, ca iti aduce aminte de Lacatus cand era junior ... iesi de pe site ?????

in primul rand cum naiba sa spui ca man iti aduce aminte de lacatus? nu au nicio legatura unu cu altu. in al doilea rand,cum naiba sa spui asa ceva cand nu ai cum sa demonstrezi cine ce scrie pe gsp? nickanemurile se schimba non stop.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  15 Februarie 2024, 21:51
Postat de TopSalary pe 15 Februarie 2024, 00:51

chiar ma confunzi bai tibi iq 44,dar vad ca tot insisti in prostie.

Randooame daca gasesc acel comentariu in care ai zis de Man, ca iti aduce aminte de Lacatus cand era junior ... iesi de pe site ?????

Ss21
Ss21  •  15 Februarie 2024, 19:40
Postat de tallpaiadului pe 15 Februarie 2024, 08:24

Comentariul asta, corobarat cu numarul de like-uri, e dovada indubitabila a faptului ca FCSB e acum o echipa de sine statatoare, care nu mai are nici o legatura cu Steaua. Numai un gigist 100% ar putea scrie asa ceva si numai cei 100% gigisti ar putea sa dea like la comentariul asta. Daca ar mai fi ramas macar 1% din spiritul stelist la FCSB, un asemenea comentariu la adresa simbolului Stelei, Marius Lacatus, care trebuia sa inscrie si a inscris la Sevilla si care a scris o mare parte din istoria Stelei de unul singur, nu ar fi putut aparea niciodata, indiferent de ce ar fi spus sau ce ar fi facut el.

Ramaneti cu clona voastra sinistra si stinghera, noi vom sarbatori titlul 27.......voi cand ati sarbatorit ultima data, 26, 25, 24, 23? Priveste in oglinda sa vezi cum minte unul care trebuie sa calculeze ca sa ofere minciuna cu 19, 20 sau cine stie ce divagati voi! Nu te ajuta nicio poza mai veche? Le-ai sters? :)))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează