FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - UNIREA URZICENI 1-5

Marius Onofraş: "Unirea s-a autodepăşit cu Buzăul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2009 00:00

Golgheterul Unirii, atacantul Marius Onofraş, revenit pe teren într-un meci oficial după o pauză de 3 luni a spus că succesul Urziceniului este incontestabil.

"Fără îndoială o victorie meritată. Nu ne aşteptam înaintea jocului la un asemenea scor, dar cred că ne-am autodepăşit în jocul cu Buzăul. Felicit băieţii pentru că au reuşit un joc frumos şi o victorie foarte importantă“ a spus jucătorul care a evoluat în ultimul sfert de oră pentru ialomiţeni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bumbabum
bumbabum  •  08 Aprilie 2009, 20:56

Sa batem Rapidul...daca mergem in Liga Campionilor o sa fie circ. Nimeni nu a auzit de noi...sa vezi curiozitate atunci ;))) Dar si UEFA e buna :P

 •  08 Aprilie 2009, 16:28

Bine ai revenit Marius! Multa sanatte si multe goluri! Dumnezeu cu tine!

 •  08 Aprilie 2009, 15:46

Succes cu Rapid!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează