FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șumudică a „forțat” un transfer în direct la TV: „L-am avut la echipă. Este un băiat deosebit”

Marius Șumudică, la DigiSport
Marius Șumudică, la DigiSport

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 19:59 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 20:53

Marius Șumudică (52 de ani), antrenor la Al Raed, în Arabia Saudită, l-a propus în această seară la CFR Cluj pe portarul Silviu Lung junior (34), pe care l-a avut sub contract sezonul trecut. Craioveanul este acum liber de contract și ar putea reveni în România.

CFR Cluj și-ar putea pierde portarul titular în această vară. Italianul Simone Scuffet a impresionat în Gruia și se regăsește pe lista mai multor cluburi europene.

În acest context, Marius Șumudică, fost antrenor la CFR Cluj în vara lui 2021, acum „principal” la Al Raed, i-a propus lui CFR Cluj un transfer, în dialog cu președintele clubului, Cristian Balaj. Este vorba despre Silviu Lung junior, pe care Șumudică l-a avut sub comandă în Arabia Saudită în acest sezon.

S-a stabilit unde va antrena Ioan Ovidiu Sabău » Destinație neașteptată pentru omul care a dus-o pe „U” Cluj în finala Cupei României
U Cluj
S-a stabilit unde va antrena Ioan Ovidiu Sabău » Destinație neașteptată pentru omul care a dus-o pe „U” Cluj în finala Cupei României

Marius Șumudică a „forțat” în direct transferul lui Silviu Lung junior la CFR Cluj

„Ca sfat, mai ales că mă leagă ceva sufletește de clubul ăla, fiindcă am activat acolo 7 etape, o perioadă de două-trei luni.

Vreau să vă dau un sfat, în cazul în care îl pierdeți pe Scuffet, mai ales că am lângă mine unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut România (n.r. - Helmut Duckadam): gândiți-vă la Silviu Lung junior, pe care l-am avut la echipă, a apărat extraordinar 38 de partide și a rămas liber de contract.

Din câte știu, n-ar mai vrea să dea curs ofertelor din străinătate. Este un băiat deosebit, de vestiar”, a precizat Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Balaj a răspuns:

„Nu vă ascund faptul că înainte să meargă la Al Raed am discutat cu el. A fost cât se poate de corect. Dacă aș fi fost în locul lui, aș fi procedat la fel. Am încercat atunci să-l aducem. Îmi place Silviu Lung. Rămâne de văzut”.

Șumudică a „forțat” un transfer în direct la TV: „L-am avut la echipă. Este un băiat deosebit”
Silviu Lung junior

Cristi Balaj: „Îi avem pe Căbuz, Otto și Sava”

Totuși, președintele CFR-ului a sugerat că postul de portar este deja acoperit, chiar dacă Scuffet pleacă: 

„Îl avem pe Căbuz, cu care am semnat acum 6 luni. Revine Otto (n.r. - Hindrich, după împrumutul din Ungaria), care respectă regula U21. Și Sava la fel. Bălgrădean va pleca. Este un portar bun și este important să evolueze”.

Din informațiile GSP.ro, Lung junior este dorit de două cluburi din SuperLigă, CSU Craiova și Petrolul Ploiești. El a apărat poarta lui Al Raed de 28 de ori în sezonul tocmai încheiat, partide în care a primit 46 de goluri. Anterior aventurii în Arabia Saudită a jucat 5 ani în Turcia, la Kayserispor.

Mai multe știri din Liga 1:

22 de fotbaliști la reunirea Rapidului » Noutățile, cine a lipsit și cel mai ambițios elev al lui Mutu: „Nimic nu se cumpară cu titlul pe care îl vom câștiga”

De ochii presei, Dună a jucat rolul „principalului” la reunirea lui FC Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2023, 01:58
Postat de roost.eradevar.at pe 14 Iunie 2023, 21:12

Tre sa fii putin *** sa propui un portar ce a luat aproape 2 goluri pe meci (medie). De asta unii sunt antrenori si altii doar mascarici

La echipa unde antreneaza Sumudica poti sa il pui portar si pe Courtois ca tot primeste gol etapa de etapa daca tot lotul este slab si apararea scartaie...nu are ce sa faca portarul....

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  14 Iunie 2023, 21:12

Tre sa fii putin *** sa propui un portar ce a luat aproape 2 goluri pe meci (medie). De asta unii sunt antrenori si altii doar mascarici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurkro
laurkro  •  14 Iunie 2023, 20:57

Un om fin Șumi, i se citește rafinamentul pe fata. Mai puțin când se dezbracă prin avioane sau încearcă sa vorbească orice limba straina. In rest, un finuț!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează